Câștigă o invitație dublă la filmul: Midnight Sun

O poveste romantică veritabilă, ,,Sub soarele nopţii” aduce în prim plan povestea emoţionantă a adolescentei Katie Price (Bella Thorne), o tânără de 17 ani, nevoită să stea izolată în propria casă. Din cauza unei afecţiuni rare, care o face extrem de sensibilă la lumina soarelui şi îi pune viaţa în pericol, singura persoană care îi ţine companie fiind chiar tatăl ei, Jack (Rob Riggle).

Întreaga ei lume se schimbă în momentul în care se aventurează afară din casă, pentru a cânta la chitară. Într-una dintre nopţi, cea mai mare dorinţă a ei se va realiza, pentru că în sfârşit Katie va fi remarcată de Charlie (Patrick Schwarzenegger), cel pe care ea îl iubeşte iî secret de foarte mult timp şi pe care ani la rând l-a spionat de pe fereastra dormitorului ei. Pe măsura ce noul cuplu se aventurează în tot mai multe excursii nocturne de vară, creşte riscul expunerii la lumină soarelui pentru Katie, care acum se va confrunta cu dilema alegerii unei vieţi normale alături de iubirea vieţii ei.

Din 20 aprilie, la Hollywood Multiplex.

Ce trebuie să faci pentru a câștiga?

Să răspunzi prin comentarii la acest articol la întrebarea: Cine joacă rolul principal?

  1. Angelina Jolie
  2. Bella Thorne
  3. Amy Adams

Cei care se înscriu în concurs sunt rugați să semneze cu nume și prenume. Succes!

Câștigătorii sunt: Alexandra Iacob și Burlacu Sergiu

Pentru a vă putea bucura de premiu, trebuie să vă prezentați la Hollywood Multiplex (Vitan) cu un act de identitate, în perioada 23 – 26 aprilie.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA