Câștigă o invitație dublă la filmul: ”Singularity”

În 2020, Elias van Dorne (John Cusack), președintele VA Industries, cea mai mare companie de robotică din lume, prezintă cea mai puternică invenție pe care a creat-o până în acel moment, Kronos, un supercomputer care a fost realizat cu scopul de a pune capăt tuturor războaielor. Când Kronos intră online, analizează datele și ajunge imediat la concluzia că însăși omenirea e cea mai mare amenințare la pacea mondială, așa că lansează un atac global robotic pentru a scăpa omenirea de “virusul” numit “om”.

97 de ani mai târziu, un mic grup de oameni a mai supraviețuit, dar este vânat de armata de roboți. Un adolescent (Julian Schaffner) și o adolescentă (Jeannine Wacker) formează o alianță neobișnuită pentru a ajunge în lumea nouă, despre care se zvonea că oamenii trăiesc fără frica de a fi eliminați de roboți. Dar oare această lume există, cu adevărat? Și vor trăi ei suficient de mult pentru a afla dacă există?

Din 1 decembrie, la Hollywood Multiplex.

Ce trebuie să faci pentru a câștiga?

Să răspunzi prin comentarii la acest articol la întrebarea: VA era o companie de?

  1. farmaceutica
  2. robotica
  3. cosmetice

Cei care se înscriu în concurs sunt rugați să semneze cu nume și prenume. Succes!

Câștigătorii sunt: Burlacu Marius și Teodorescu Dumitru

Pentru a vă putea bucura de premiu, trebuie să vă prezentați la Hollywood Multiplex (Vitan) cu un act de identitate (4-7 decembrie).

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA