Câștigă o invitație dublă la filmul: ”Trei panouri în afara orașului Ebbing, Missouri”

TREI PANOURI ÎN AFARA ORAȘULUI EBBING, MISSOURI un film impresionant, o dramă cu accente comice de la câștigătorul Premiului Oscar, Martin McDonagh (In Bruges).

După o perioadă de câteva luni în care nu s-a rezolvat nimic căci vinovatul pentru moartea fiicei sale nu a fost găsit, Mildred Hayes (câștigătoarea Premiului Oscar, Frances McDormand, cea mai bună actriță în rol principal) face o mișcare îndrăzneață și încercând să atragă atenția pentru lipsa de implicare a poliției, decide și decorează trei panouri publicitare în afara orașului Ebbing, cu un mesaj controversat adresat lui William Willoughby (Woody Harrelson), șeful poliției orașului. Acțiunea se intensifică o dată cu implicarea ofițerului Dixon (Sam Rockwell, Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar), un bărbat imatur, cu înclinație spre violență, și se sfârșește cu bătălia dintre Mildred și Ebbing. DIN 23 MARTIE, LA HOLLYWOOD MULTIPLEX.

Ce trebuie să faci pentru a câștiga?

Să răspunzi prin comentarii la acest articol la întrebarea: De ce se folosește Mildred pentru a atrage atenția asupra moartea fiicei sale?

  1. de trei panouri publicitare
  2. de un video postat pe Youtube
  3. de o petiție oficială

Cei care se înscriu în concurs sunt rugați să semneze cu nume și prenume. Succes!

Photo by Merrick Morton. © 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation All Rights Reserved

Câștigătorii sunt: Gheorghiu Paul și Ionita Cristina

Pentru a vă putea bucura de premiu, trebuie să vă prezentați la Hollywood Multiplex (Vitan) cu un act de identitate, în perioada 26 – 29 martie.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA