Concurs! Câștigă o invitație dublă la filmul ”Blade Runner 2049”

Clasicul film al lui Ridley Scott, Blade Runner/Vânătorul de recompense (1982), devenea un film cult, având ca temă esenţa umanităţii – urmărind relaţia dintre replicanţi şi oamenii care au început prin a-i crea, au continuat prin a-i exploata, şi au ajuns să-i discrimineze şi să-i vâneze. Harrison Ford l-a interpretat pe Blade Runner – un tip de polițist futurist, acuzat de vânarea şi „eliminarea” replicanților.

La 35 de ani distanță după evenimentele din primul film, un nou vânător de replici umane – ofițerul LAPD (Los Angeles Police Department) „K” (Ryan Gosling) descoperă un secret de mult timp îngropat ce are potențialul de a scufunda în haos ce a mai rămas din societate. Descoperirea îl face pe K să demareze o anchetă cu scop final de a-l găsi pe Rick Deckard (Harrison Ford), fost vânător de replici umane, care a fost dat dispărut de trei decenii.

Acţiunea noii pelicule este imaginată de Michael Green şi Hampton Fancher (ce a colaborat şi la scenariul originalului) – se va desfăşura la câteva decenii după primul film. Din 6 octombrie, la Hollywood Multiplex.

Ce trebuie să faci pentru a câștiga?

Să răspunzi prin comentarii la acest articol la întrebarea: Cine a fost dat dispărut timp de trei decenii?

  1. Rick Deckard
  2. Bob Stew
  3. Matt Roth

Cei care se înscriu în concurs sunt rugați să semneze cu nume și prenume. Succes!

Câștigătorii sunt: Burlacu Sergiu și Sebastian Petrea

Pentru a vă putea bucura de premiu, trebuie să vă prezentați la Hollywood Multiplex cu un act de identitate (9 – 12 octombrie).

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA