Concurs! Câștigă o invitație dublă la filmul ”CHIP’S: POLIŢIŞTI DE BELEA”

Dax Shepard şi Michael Peña aduc acţiunea şi comedia laolaltă pe marile ecrane din 24 martie, în filmul „CHIPs: Poliţişti de belea”. Producţia Warner Bros. Picures este scrisă şi regizată de Shepard care s-a inspirat din popularul serial cu acelaşi nume, difuzat la TV în anii ʹ70.

Jon Baker şi Frank „Ponch” Poncherello s-au înrolat recent în patrula de poliţie autostrăzi californiană, însă din motive cu totul diferite. În timp ce Baker, fost motociclist profesionist scos din circuit din cauza accidentelor multiple, vrea să-şi refacă viaţa şi căsnicia, Poncherello este agent federal sub acoperire investigând cazul unor jafuri ciudate. Cei doi devin parteneri, însă lipsa de experienţă a unuia şi egoismul celuilalt îi fac mai mult să se certe decât să colaboreze.

Alături de Dax Shepard şi Michael Peña, din distribuţia filmului mai fac parte Rosa, Adam Brody, Kristen Bell şi Vincent D’Onofrio.

Din 24 martie, la Hollywood Multiplex.

Ce trebuie să faci?

Să răspunzi prin comentarii la acest articol la întrebarea: Ce ocupație are Poncherello?

  1. este medic
  2. este agent federal sub acoperire
  3. este chitarist

Cei care se înscriu în concurs sunt rugați să semneze cu nume și prenume. Succes!

Câștigătorii sunt: Malina Clinciu și Babau Hermina

Pentru a vă putea bucura de premiu, trebui să vă prezentați la Hollywood Multiplex cu un act de identitate (27 martie – 30 martie).

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA