Concurs! Câștigă o invitație dublă la filmul ”Dunkirk”

Regizat şi scris de prodigiosul Christopher Nolan, filmul „Dunkirk” are premiera în cinematografele din ţară pe 21 iulie 2017. Povestea filmului surprinde trupele britanice şi ale aliaţilor înconjurate de inamici pe plaja franceză şi forţate să facă faţă unui asalt aproape imposibil de rezistat.

„Dunkirk” reuneşte o distribuţie impresionantă din care fac parte actorii Tom Hardy („Mad Max: Drumul furiei”), Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cillian Murphy şi debutantul Fionn Whitehead. Filmul este produs de Christopher Nolan şi Emma Thomas, iar Jake Myers este producător executiv.

Din echipa de creaţie cu care a lucrat Nolan fac parte: directorul de imagine Hoyte van Hoytema, scenograful Nathan Crowley, editorul Lee Smith, designerul de costume Jeffrey Kurland, iar Andrew Jackson este responsabil de efectele vizuale.

O producţie Warner Bros. Pictures, „Dunkirk” ajunge pe marile ecrane din România, în premieră, din 21 iulie 2017. La Hollywood Multiplex.

Ce trebuie să faci?

Să răspunzi prin comentarii la acest articol la întrebarea: Cine e regizorul filmului?

  1. Martin Scorsese
  2. Christopher Nolan
  3. Quentin Tarantino

Cei care se înscriu în concurs sunt rugați să semneze cu nume și prenume. Succes!

Câștigătorii sunt: Georgiana Mușat și Adriana Eftimie

Pentru a vă putea bucura de premiu, trebuie să vă prezentați la Hollywood Multiplex cu un act de identitate (24 iulie – 27 iulie).

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA