Concurs! Câștigă o invitație dublă la filmul ”FAST & FURIOUS 8”

în După Fast & Furious 7, unul din filmele care au ajuns cel mai rapid la 1 miliard de dolari încasări internaţionale, şi cel de-al şaselea titlu cu cele mai mari încasări din istorie, vine cel mai nou capitol din cea mai populară şi mai îndrăgită serie din toate timpurile: FURIOS ŞI IUTE 8.

Acum, Dom şi Lett sunt în luna de miere, Brian şi Mia s-au retras din acţiune, iar restul echipei a fost exonerată de orice vină. Cu toţii par să ducă o viaţă cât de cât normală. Dar, când o femeie misterioasă (Charlize Theron), îl seduce pe Dom să intre în lumea interlopă, acesta pare că nu mai are scăpare, şi, când acesta ajunge să-i trădeze pe cei care îi erau cei mai apropiaţi, cu toţii vor fi supuşi unor încercări cum nu şi-au imaginat vreodată.

De pe plajele din Cuba, trecând prin străzile din New York, şi ajungând tocmai pe tărâmurile îngheţate ale Mării Barent, echipa noastră de elită va traversa tot globul pentru a opri un anarhist în planurile sale de a dezlănţui haosul asupra întregii lumi, dar şi pentru a-l aduce înapoi acasă pe cel care i-a făcut să devină o familie.

În FURIOS ŞI IUTE 8, lui Vin Diesel i se alătură o distribuţie stelară, formată din Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky şi Kurt Russell.  Alături de nou-venita Charlize Theron îi vom regăsi pe Scott Eastwood şi pe multipremiata cu Oscar, Helen Mirren.  Filmul e regizat de F. Gary Gray (Straight Outta Compton), şi produs de Neal H. Moritz, Michael Fottrell şi Vin Diesel.

La Hollywood Multiplex!

Ce trebuie să faci?

Să răspunzi prin comentarii la acest articol la întrebarea: Unde sunt Dom și Lett?

  1. în Los Angeles
  2. în luna de miere
  3. în Chicago

Cei care se înscriu în concurs sunt rugați să semneze cu nume și prenume. Succes!

Câștigătorii sunt: Velicu Mariana și Aurelia Dumitru

Pentru a vă putea bucura de premiu, trebuie să vă prezentați la Hollywood Multiplex cu un act de identitate (24 aprilie – 27 aprilie).

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA