Concurs! Câștigă o invitație dublă la filmul ”The mummy”

Tom Cruise conduce distribuţia acestei noi versiuni cinematografice a legendei care a fascinat culturi din toată lumea, încă din zorii civilizaţiei: MUMIA.

Deşi îngropată într-o criptă din adâncul deşertului, o prinţesă antică (Sofia Boutella din Kingsman: The Secret Service şi Star Trek Beyond), al cărei destin i-a fost furat pe nedrept, este trezită la viaţă în zilele noastre, aducând cu ea răul suprem acumulat timp de milenii cât a stat prizonieră sub pământ, ameninţând omenirea cu terori nemaivăzute şi dincolo de puterea de înţelegere a oamenilor.

MUMIA ne poartă din nisipurile nesfârşite ale Orientului Mijlociu până în Londra zilei de azi dintr-o perspectivă absolut nouă, cu un amestec de senzaţii tari şi magie ce ne va transporta într-o lume inedită stăpânită de zei şi de monştri.

Alături de Tom Cruise îi vom vedea pe Annabelle Wallis (King Arthur, Peaky Blinders), Jake Johnson (Jurassic World), Courtney B. Vance (American Crime Story: The People V. O.J. Simpson), precum şi pe Russel Crowe, laureat cu Oscar.

Echipa artistică din spatele acestui eveniment cinematografic e condusă de regizorul-producător Kurtzman şi de producătorul Chris Morgan, responsabili de succesul unora din cele mai de success francize recente – Kurtzman a scris scenariul sau a produs filme blockbustere precum Transformers, Star Trek şi Mission: Impossible series, iar Morgan, scenariul pentru saga Fast & Furious începând cu cel de-al treilea capitol.

Din 9 iunie, la Hollywood Multiplex.

Ce trebuie să faci?

Să răspunzi prin comentarii la acest articol la întrebarea: Cine e mumia?

  1. un personaj mitic
  2. o prințesă antică
  3. prințesă în Amazon

Cei care se înscriu în concurs sunt rugați să semneze cu nume și prenume. Succes!

Câștigătorii sunt: Serban Florin Ionut & Popescu Luiza

Pentru a vă putea bucura de premiu, trebuie să vă prezentați la Hollywood Multiplex cu un act de identitate (12 iunie – 15 iunie).

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA