News

Connect-R şi Misha, din nou împreună? „Vom fi o familie toată viaţa… Am fost prost“

Connect-R şi Misha, din nou împreună? „Vom fi o familie toată viaţa… Am fost prost“

În vara anului trecut, Connect-R afirma că nu mai formează un cuplu cu Misha, dezvăluind totodată că ei s-au despărţit în urmă cu mai bine de un an de zile, dar că nu au dorit să facă public acest lucru.

De atunci, presa de scandal a făcut tot felul de speculaţii pe tema divorţului celor doi artişti, iar Connect-R a mai vorbit, din când în când, despre Misha, afimând că au rămas prieteni. Ba mai mult decât atât, artistul chiar a postat în ultimele luni pe reţelele de socializare fotografii în care apărea alături de fosta lui soţie şi de fetiţa lor.

Acum, Connect-R se pregăteşte intens pentru primul lui concert la Sala Palatului, care va avea loc pe 9 iunie, atunci când împlineşte 37 de ani. Invitat la „Vorbeşte lumea“. Potrivit celor de la Fanatik, Connect-R a fost invitat la „Vorbeşte lumea“, acolo unde a vorbit despre marele concert pe care îl va susţine.

„Connect-R  artistul e doar o parte din Ştefan omul şi consider că le datorez celor care l-au făcut mare pe Connect-R să vadă mai de aproape şi omul din spatele poveştilor din piese. Am decis ca abia la 37 de ani să susţin primul meu concert la Sala Palatului, pentru că abia acum am reuşit să mă cunosc cu adevărat, după ce am fost şi sus şi jos şi m-am observat în ambele ipostaze. Nu am meritat până acum un concert la Sala Palatului. Ca să organizezi acolo un concert, trebuie să ai ce spune, iar acum, cred că am destule de spus. Nu ştiu un mod mai frumos de a-mi sărbători ziua de naştere decât alături de cei care m-au făcut cine sunt astăzi. E pentru prima oară când, de ziua mea, voi avea şi familia şi prietenii şi fanii într-un singur loc. Misha va deschide show-ul, va fi Marilyn. Noi vom fi o familie toată viaţa. Dacă lucrurile nu merg, înseamnă că am fost prost“, a spus Connect-R.