News

Consulul Adrian Brâncoveanu, din nou alături de Andreea Marin la un eveniment public FOTO

Consulul Adrian Brâncoveanu, din nou alături de Andreea Marin la un eveniment public FOTO camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Cel mai select cuplu din showbiz a apărut din nou, braţ la braţ, la un eveniment de gală.

Andreea Marin a fost amfitrioana unui nou eveniment medical, Gala Zetta, care a reunit medici şi rezidenţi din toate colţurile ţării, oameni dăruiţi muncii şi pasiunii lor, capabili de sacrificii pentru meseria lor nobilă, merituoşi şi mult prea modeşti pentru valoarea lor. 

În cadrul galei, rezidenţii nu au primit doar trofee, ci şi burse în străinatate, de unde vor să se întoarcă acasă şi să-i facă din nou sănătoşi pe pacienţii lor români. 

Însă laitmotivul serii a fost Campania "Ajuta-ne sa ajutam!". La un an de cand cei 10 medici voluntari ai Asociaţiei Zetta, coordonaţi de chirurgul Dragoş Zamfirescu, şi-au propus să salveze 50 de vieţi prin operaţii dificile realizate pro-bono, în final reuşind să efectueze intervenţii chirurgicale pentru 125 de pacienţi.

Într-o asemenea seară, Andreea Marin l-a avut alături şi pe partenerul său de viaţă, consulul Adrian Brâncoveanu, pe care ne bucurăm să-l vedem apărând tot mai des în public. Acesta i-a urmărit îndeaproape fiecare gest, din primul rând al celor aflaţi în eleganta sală de la Le Chateau, şi nu s-a mai ferit, ca altădată, să se lase fotografiat, chiar şi la panou.

Modifică Setările