Meghan & Harry

Contribuţia prinţului Harry la un proiect de sprijinire a sănătăţii mentale: imaginile de la înmormântarea Dianei i-au zguduit tinereţea

Contribuţia prinţului Harry la un proiect de sprijinire a sănătăţii mentale: imaginile de la înmormântarea Dianei i-au zguduit tinereţea camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Nu mai este un secret că prinţul Harry doreşte să facă un pas în faţă când vine vorba de conştientizări asumate. De când s-a mutat cu soţia sa în SUA, a vorbit mult despre anii petrecuţi în singurătate şi zbucium interior, după moartea năprasnică a mamei sale.

Cu siguranţă prinţul William a făcut faţă infinit mai bine acestei pierderi şi are o structură regală mult mai conturată. Harry dezvăluie constant probleme pe care le-a simţit în tinereţe, nefericirea şi lipsa înţelegerii celorlalţi pentru ceea ce este el.

Mai mult, ducele de Sussex a colaborat cu realizatoarea Oprah pentru un material excepţional de sprijinire a sănătăţii mentale.

Documentarul realizat pentru Apple TV a reunit mai multe vedete şi se numeşte ”Partea din mine pe care nu o poţi vedea”. Fiindcă avem cu toţii părţile întunecate, părţile care suferă şi au nevoie de vindecare.

În acest documentar, prinţul Harry a inserat un colaj emoţionant de fotografii cu el la înmormântarea prinţesei Diana. Avea 13 ani şi sufletul distrus. În filmare, tânărul Harry priveşte îndurerat la Charles, în timp ce naratorul spune: ”Primul pas este să tratezi oamenii cu respect.”

În programul conceput de Apple TV mai apar Lady Gaga, Glenn Close, DeMar DeRozan, Langston Galloway Rashad Armstead.

În urmă cu câteva zile, prinţul Harry a criticat din nou familia regală britanică şi a sugerat că felul în care a fost crescut de tatăl său, prinţul Charles, a fost greşit. Ducele de Sussex a vorbit de „durere şi suferinţă genetică” în familia regală şi a accentuat faptul că îşi va educa şi creşte copiii într-un fel diferit de cel al familiei sale.

În cel mai nou interviu al său, care vine la două luni de la cel acordat realizatoarei americane Oprah Winfrey, Harry a asemănat viaţa în cadrul familiei regale cu viaţa unui animal într-o cuşcă la grădina zoologică.

De aici şi traumele care au crescut de la an la an, pe care prinţul le semnalează şi vrea să le desluşească în acest documentar destinat sănătăţii mentale.

Însă toate aceste dezvăluiri îl pot costa însuşi titlul nobiliar. Potrivit cotidianului Daily Mail, mai mulţi membri ai Curţii regale a Marii Britanii şi-au exprimat dorinţa ca ducii de Sussex, Harry şi Meghan, să renunţe la titlul lor nobiliar.

Foto: Profimediaimages

Comentarii

Modifică Setările