News

Controversele stârnite de Karl Lagerfeld! Cum le-a jignit, de-a lungul timpului, pe Pippa Middleton, Michelle Obama şi Adele

Controversele stârnite de Karl Lagerfeld! Cum le-a jignit, de-a lungul timpului, pe Pippa Middleton, Michelle Obama şi Adele

După o luptă lungă pe care a dus-o cu boala, Karl Lagerfeld a fost găsit mort pe 19 februarie, iar lumea modei din întreaga lume este în doliu.

Celebrul designer, care de-a lungul timpului a stârnit nenumărate controverse, nu s-a ferit din a le ataca în public pe unele personaje importante din întreaga lume. Spre exemplu, în anii 2012 şi 2013 le-a luat la ţintă pe Pippa Middleton, Michelle Obama şi Adele.

Spre exemplu, despre sora lui Kate Middleton a spus, în urmă cu şapte ani, că are un spate foarte frumos, pe care ar trebui să şi-l arate mai mult decât îşi arată faţa. „Nu-mi place faţa ei. Pippa ar trebui să-şi arate doar spatele. Kate are o siluetă frumoasă şi este fata potrivită pentru acel băiat“, a spus Karl Lagerfeld despre surorile Middleton. Despre familia regală, el a spus că „e total nefolositoare, dar plăcută“.

Tot în 2012, designerul a atacat-o pe Adele, despre care a spus că este cam grasă: „Cred că omul momentului e Adele. E puţin cam grasă, dar are o faţă frumoasă şi o voce divină“. Artista nu a părut deranjată de spusele lui Karl Lagerfeld şi i-a răspuns acestuia printr-un interviu: „Nu mi-am dorit niciodată să arăt ca modelele din reviste. Eu reprezint majoritatea femeilor şi sunt mândră de acest lucru“.

Un an mai târziu, cea care a intrat în vizorul lui Karl Lagerfeld a fost Michelle Obama, care la acea vreme era Prima Doamnă a Statelor Unite. „Sincer, nu i se potriveşte deloc. Bretonul a fost o idee proastă, nu îi stă bine. Nu înţeleg motivul pentru această schimbare a coafurii. O ador pe Michelle Obama, o iubesc. Însă există o prezentatoare de ştiri la postul LCI (La Chaîne Info, n.r.) care are această coafură“, a spus designerul imediat după ce soţia lui Barack Obama şi-a schimbat coafura.