News

Copiii Angelinei şi-ai lui Brad Pitt, în grija unchiului! De ce a fost concediată dădaca

Copiii Angelinei şi-ai lui Brad Pitt, în grija unchiului! De ce a fost concediată dădaca

Cum în viaţa ei au loc schimbări drastice în ultima vreme, Angelina Jolie şi-a lăsat cei şase copii în grija fratelui său, Haven, care şi-a luat rolul de protector în serios. Şi-a dus nepoţii în parc Haven, fratele de 43 de ani a Angelinei Jolie, s-a dovedit a fi cel mai stabil, emoţional vorbind, adult din viaţa celor şase copii ai cuplului Jolie-Pitt. În ultimele săptămâni, acesta a petrecut foarte mult timp cu ei, încercând să-i distragă de la problemele părinţilor lor.

Aşa se face că-nainte cu o zi ca Angelina să depună actele de divorţ, cei trei copii biologici ai cuplului au fost văzuţi alături de unchiul lor, într-un parc din Los Angeles. În imaginile respective, Shiloh (10) şi gemenii Vivienne şi Knox (8) apar distrându-se sub supravegherea unchiului lor.

Şi, potrivit unor surse, acest cadru nu este tocmai unul rar, în ultima vreme Haven ocupându-se îndeaproape de nepoţii lui. De altfel, el şi-a însoţit sora şi-n Cambodia, pentru a avea grijă de copiii ei, în timp ce ea filma o peliculă. De aceea, în luna iulie, o sursă a declarat pentru revista OK!, ediţia americană, că Haven ocupă acum un post full-time de dădacă, din moment ce copiii nu mai au una.

A concediat dădaca din gelozie

Iar faptul că nu mai au o dădacă se datorează, dacă nu ştiaţi, faptului că Angelina a concediat-o pentru că i se părea că flirtează cu soţul ei. Da, şi-a concediat dădaca pentru ca soţul ei să nu calce strâmb.

Iar dacă e să vorbim de soţ, aceleaşi surse spun că Brad petrecea foarte puţin timp cu copiii lui, el fiind adesea plecat pentru filmări. Ba mai mult, gemenii au ajuns să-i spună ”tată” unchiului lor, pe care îl vedeau mai des decât pe părintele lor. ”Brad munceşte foarte mult acum şi-şi vede rar copiii. El pleacă la filmări înainte ca aceştia să se trezească şi ajunge după ce ei s-au băgat la culcare”, declara o sursă în urmă cu câteva luni.

Amintim că Haven a intrat în atenţia presei în 2000, pe când s-a sărutat pe buze cu sora sa, la premiile Oscar. E drept, de atunci, relaţiile s-au mai răcit între ei, acest lucru având de-a face şi cu Brad Pitt. ”Ea are încredere în el, el fiind cel mai bun prieten al ei, dar Brad a făcut-o să se îndepărteze de el, aşa că e o chestie destul de mare că acum el e atât de prezent în viaţa ei.”, spunea o altă sursă despre relaţia Angelinei cu fratele său.