News

Copiii lui Michael Jackson, alături de bunica lor de Thanksgiving FOTO

Copiii lui Michael Jackson, alături de bunica lor de Thanksgiving FOTO

De şapte ani încoace, Sărbătorile nu mai sunt ce au fost în familia lor, de când megastarul a părăsit brusc această lume. Însă, tot de dragul lui, copiii săi păstrează tradiţia de-a fi împreună cu bunica lor.

Paris Jackson si Katherine

Katherine Jackson e mulţumită că cei trei minori ai lui Michael, Blanket, Prince Michael şi Paris Jackson, au crescut frumos, o iubesc şi o ascultă. În ciuda rebeliunii vârstei, cei trei moştenitori ai megastarului au o relaţie specială cu bunica lor şi ţin la ea mai mult decât la orice altă rudă a lor.

Momentul Sărbătorilor e, iarăşi, un prilej de-a se reuni ca familie, ceea ce-i dă matroanei clanului sentimentul că fraţii vor rămâne uniţi, în ciuda tuturor vicisitudinilor.

Aşa s-a întâmplat şi de acest Thanksgiving, pe care Katherine l-a petrecut alături de nepoţi şi pe care Paris a ţinut să-l imortalizeze şi să-l împărtăşească cu fanii ei internauţi.

Chiar dacă n-a stat la poză, şi Blanket a fost prezent la reuniune, alături de ceilalţi membri ai familiei. În tot cazul, ne bucurăm s-o vedem pe Paris atât de veselă, alături de fratele său, Prince Michael (19).

Paris Jackson si Prince Michael Thanksgiving