News

Copilul Laviniei şi al lui Ştefan Bănică JR. Imagine rară cu mezinul. Băieţelul a împlinit deja doi ani

Copilul Laviniei şi al lui Ştefan Bănică JR. Imagine rară cu mezinul. Băieţelul a împlinit deja doi ani camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Ştefan Bănică este un tătic fericit. Are un băieţel care deja a împlinit doi ani şi este, surprinzător, foarte blond.

Mămica Lavinia Pârva a postat o imagine rară cu mezinul lui Bănică Jr. „După un somn prelungit de prânz, suntem unul mai energic decât celălalt! Puşi pe şotii şi pe împrăştiat cât mai multe jucării! Cu cât mai mare e dezordinea, cu atât suntem mai fericiţi”, a scris Lavinia Pârva în dreptul fotografiei.

Iar comentariile fanilor nu au întârziat să apară.

Curioşii au întrebat-o pe Lavinia de ce nu postează imagini şi cu chipul băieţelului, dacă are ochii albaştri, cum de e aşa de blond etc.

Multe vedete aleg să nu publice imagini din faţă cu copiii, pentru a le da o intimitate atât de dorită când te naşti într-o familie de artişti.

În urmă cu câteva săptămâni, mămica Lavinia, aflată la primul copil, a mai scris o dedicaţie pentru cel mic, pe Instagram:

”A fi parinte este iubirea inmultita cu infinitul. Vei creste pana cand nu te voi mai putea tine in brate, dar intotdeauna va fi loc pentru tine in inima mea. ❤️”

Când s-a născut Alexandru, Ştefan Bănică a fost în extaz şi a descris viaţa alături de noul copil chiar pentru OK! Magazine: „Alexandru este o baterie perfectă pentru mine. Când îl văd dimineaţa şi îmi zâmbeşte, m-am încărcat pentru toată ziua. Oricum, pentru mine, la 52 de ani, Alexandru e o binecuvântare, nu mă mai aşteptam la chestia asta”.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările