Vedete

Corina Chiriac, la 71 de ani: „Fericirea a ajuns la mine pe căi ocolite’’

Corina Chiriac, la 71 de ani: „Fericirea a ajuns la mine pe căi ocolite’’

„Strada Speranţei”, „Inima ta” sau „Mama, doar mama”, sunt doar câteva dintre piesele pe care le-a lansat. Astăzi, Corina Chiriac împlineşte 71 de ani.

A cântat mult despre fericire, dar chiar a cunoscut-o cu adevăra?

„Fericirea a ajuns la mine pe căi ocolite. Reţeta nu o pot da, pentru că sunt mulţi oameni care nu ar digera procesul de fabricaţie. Fericirea este probabil momentul acela scurt de extaz când întâlneşti un bărbat care îţi place sau îţi cumperi o geantă sau dai cu un parfum extraordinar. Genul ăla de fericire ţine puţin şi nu e durabil. Aş miza mai mult pe o pace interioară, care este rezultatul unei împăcări cu sine, cu destinul, aşa cum spuneau anticii este important să ne cunoaştem pe noi înşine, este excursia cea mai grea, pentru că o dată ce avem curajul să ne privim cu luciditate, urmează faza a doua, care este cea mai importantă, să schimbăm ce nu e bine pentru noi, în relaţiile cu ceilalţi sau cu destinul. Sunt lucruri care nu ne ies fiindcă nu ne sunt scrise şi nu le putem obţine cu forţa.  Nicio viaţă nu este perfectă”, spune Corina Chiriac.

A ales cariera şi a făcut din povestea ei una de succes: „Părinţii mei credeau că voi fi o mare violonistă. Am crezut că voi fi o mare actriţă, dar am ajuns cântăreaţă. S-ar putea să nu fi întâlnit un suflet pereche. Am călătorit mult, am avut mulţi colegi, nu se punea problema de relaţii de durată. Am ales întotdeauna cariera. M-am gândit că o mare iubire se poate transforma după şase luni într-o corvoadă. Viaţa e o suită de alegeri. Am căutat iubirea toată viaţa, nu mă refer aici la iubirea senzuala, ci la cea sufletească”.

 

Modifică Setările