Spectacole

Corina Dănilă, mai sexy ca oricând! Cu -20 kg şi o mulţime de planuri profesionale!

Corina Dănilă, mai sexy ca oricând! Cu -20 kg şi o mulţime de planuri profesionale! camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

Vedeta de televiziune s-a reinventat. După ce a slăbit spectaculos, abia face faţă ofertelor.

Corina Dănilă ne-a surprins plăcut la finalul anului trecut, când a început tot acest proces de transformare. În vară, era deja mai slabă cu 20 de kilograme, după o dietă ţinută riguros, dublată de fizioterapie şi kinetoterapie, şi îşi etala noua siluetă pe plajele din Grecia, unde şi-a dus fiica adolescentă - ca recompensă pentru rezultatele bune la învăţătură.

Toamna a debutat în forţă pentru vedeta TVR, care a primit o oferă de nerefuzat: un rol în cel mai nou sitcom de la TVR1, "Primăverii", după un scenariu scris de Octavian Strunilă şi avându-i drept colegi de platou pe actorii Maia Morgenstern, Diana Cavallioti, Dragoş Huluba şi Alexandru Conovaru.

Totodată, Corina Dănilă poate fi văzută şi la teatru. La începutul lunii octombrie a jucat în piesa "O căsnicie liniştită", de la Teatrul Elisabeta, în care îi dă replica lui Silviu Biriş, Doinei Antohi şi lui Ştefan Ruxandra (spectacol ce va fi reluat şi pe 24 noiembrie, de la ora 17.00).

Şi tot pe ea am văzut-o şi în comedia "Autorul e în sală", de la Teatrul Dramaturgilor Români, în care joacă şi Laura Cosoi.

Încă mai puteţi lua bilete pentru sâmbăta aceasta, de la ora 19.00, când o puteţi urmări în piesa "Totul despre femei", regizată de Felix Crainicu şi pusă în scenă la Teatrul Arte dell'Anima, unde Corina Dănilă joacă alături de Adriana Titieni şi Crina Linţă.

Iată câteva cadre inedite cu Corina Dănilă în noile sale roluri.

Modifică Setările