News

Corinna Schumacher, soţia lui Michael, ne dă speranţe privind starea de sănătate a acestuia

Corinna Schumacher, soţia lui Michael, ne dă speranţe privind starea de sănătate a acestuia

Au trecut cinci ani de la groaznicul accident de schi suferit de fostul campion de F1 Michael Schumacher. Cinci ani de incertitudine şi secretomanie privind stare de sănătate a starului ajuns la vârsta de 49 de ani şi retras pentru tratament într-un loc ţinut secret, deşi mulţi sunt de părere că este vorba despre reşedinţa acestuia de lângă Lacul Geneva. 

Zilele trecute, soţia acestuia, Corinna Schumacher, a făcut publice indirect informaţii legate de starea actuală de sănătate a celui cu care este căsătorită de 23 de ani, descriindu-l pe fostul star al curselor de maşini ca fiind un luptător care nu va renunţa niciodată la viaţă.

Mărturisirea a fost făcută într-o scrisoare scrisă de mână către muzicianul german Sascha Herchenbach, după ce acesta a compus o melodie denumită 'Born To Fight' în onoarea lui Michael şi i-a trimis soţiei acestuia un CD cu această piesă.

Chiar dacă soţia lui Schumacher ar fi dorit, probabil, ca această scrisoare să rămână între ea şi compozitor, acest Herchenbach a făcut public conţinutul scrisorii într-un interviu pe care l-a dat revistei germane Bunte.

Nu e ca şi cum Corinna ar fi făcut cine ştie ce revelaţie! Mesajul ei a fost scurt şi voalat: "Îţi mulţumesc sincer pentru mesajul tău şi pentru frumosul dar care să ne ajute să trecem peste această perioadă dificilă. Este frumos să primim atâtea urări de bine şi cuvinte bine intenţionate. Sunt de mare ajutor familiei. Ştim cu toţii că Michael este un luptător şi că nu va renunţa la viaţă", a scris Corinna. 

Din păcate, nu se ştie cât de actuale sunt aceste informaţii, căci nu se cunoaşte exact când a fost redactată scrisoarea. 

Modifică Setările