News

Cornel Galeş a murit supărat pe fratele lui. Acesta este iubitul unei vedete TV. Ce se întâmplase între cei doi

Cornel Galeş a murit supărat pe fratele lui. Acesta este iubitul unei vedete TV. Ce se întâmplase între cei doi

Cornel Galeş pornea în urmă cu câţiva ani un război cu fratele lui şi cu logodnica acestuia, vedeta TV Ioana Maria Moldovan. Fostul impresar îi acuza pe cei doi că i-au ascuns moartea tatălui său. De atunci, Cornel şi Marian nu şi-au mai vorbit.

"În momentul în care această concubină a intrat cu picioarele în familia părinţilor mei lucrurile s-au derulat rapid. L-a cunoscut pe fratele meu cu un an înaintea morţii mamei mele. Aş îndrăzni să întreb dacă tatăl meu este înmormântat aici, dacă a fost înmormântat creştineşte în luna decembrie, dacă i s-a aprins o lumânare. De ce nu am fost informat în luna decembrie, chiar dacă relaţiile au fost mai reci între noi de la moartea mamei. De ce tatăl meu, imediat după ce le-am cedat succesiunea apartamentului, a fost evacuat şi mutat la ţară în condiţii precare, de ce s-a vândut apartamentul cu 100.000 de euro, de ce ei au cumpărat imediat un apartament de lux, de ce tatăl meu s-a îmbolnăvit subit la ţară în condiţiile alea grele şi a fost mutat la un azil în Bucureşti. De ce nu am fost anunţat că a murit tatăl meu’’, mărturisea Cornel Galeş la Wowbiz.

De atunci, Cornel şi fratele lui Marian nu şi-au mai vorbit. Au lăsat tăcerea să se aşterne. Securea războiului nu a fost îngropată nici la moartea Ilenei Ciuculete. Marian nu a venit nici la priveghiul şi nici la înmormântarea celei care i-a fost cumnată.

Ba mai mult, Cornel Galeş nu şi-a cunoscut nici nepoţelul. Ioana Maria Moldovan a născut în urmă cu doi ani un băieţel, Andrei Ioan.

 

 

Modifică Setările