News

Cornel Ilie, adevărul despre divorţ: "Sunt probleme şi sunt convins că sunt la toţi"

Cornel Ilie, adevărul despre divorţ: "Sunt probleme şi sunt convins că sunt la toţi" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

A uimit pe toată lumea atunci când şi-a anunţat divorţul. Acum, la aproape un an de la despărţire, Cornel Ilie e împăcat cu decizia luată, chiar dacă în viaţa lui s-au întâmplat multe lucruri.

Artistul şi-a deschis sufletul în faţa lui Morar. “Anul trecut, în octombrie, când am divorţat, au fost nişte transformări decisive în viaţa mea. În acest an l-am pierdut  şi pe tata Am fost pus în faţa unor momente cărora trebuia să le fac faţă, să scot ceva bun din ceea ce se întâmpla. Am simţit că toate lucrurile astea vin să vindece ceva în mine, nu neapărat să mă distrugă. Toate vin cu lecţii. Ca dovadă că noi acum cu toţii, Eliza, Zara şi Cezar suntem foarte bine şi ne înţelegem extraordinar. Am înţeles că toată povestea nu stătea doar în conceptul ăsta de a rămâne căsătoriţi şi de a arăta oamenilor că nu sunt probleme în familie sau în cuplu. Sunt probleme şi sunt convins că sunt la toţi! Pe undeva, faptul că am ales să anunţam divorţul nostru aşa cum am făcut-o, cu multă prietenie, era pentru a da speranţă şi altora. Dacă nu mai puteţi continua împreună se poate face şi aşa. De la tv şi în presă toate exemplele sunt negative, toţi se ceartă, se înjură, îşi aduc aminte că sunt nişte nenorociţi deodată”, spune Cornel Ilie în podcastul lui Mihai Morar.

Artistul recunoaşte că s-a gândit în primul rând la copii.„Mie mi-a fost teamă pentru copii, eu îi pun pe ei pe primul plan. Acolo am cântărit cel mai mult, pentru că acolo contează cel mai mult efectele. Am încercat şi acum tot ceea ce facem e să protejam copiii. Există dragoste între doi oameni după iubire. Între doi oameni care au doi copii împreună există o formă de dragoste care rămâne acolo orice ar fi”.

 

Modifică Setările