News

Cornel Ilie şi-a botezat fetiţa

Cornel Ilie şi-a botezat fetiţa

În ultimul weekend din februarie, artistul şi-a creştinat fiica, pe micuţa Zara. Cornel Ilie, soţia sa, Eliza, şi fiica lor, Zara. Cornel Ilie şi soţia lui, Eliza, au ales ultimul weekend din luna februarie pentru a-şi boteza fetiţa. Jurnalul acestui eveniment important l-a ţinut chiar artistul, pe blogul personal.

„Ieri, pe 28 februarie, în ultima duminică legală de iarnă, am botezat-o pe Zara, fetiţa noastră. Între prieteni, fraţi şi naşi, ziua de ieri s-a numit «Vine, vine PrimăZARA». Sau, ca nume de cod, BoteZara ;)

Am revenit în biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi (în spatele facultăţii de arhitectură), după ce tot acolo au fost botezate şi fetiţele fratelui meu şi băieţelul unui prieten foarte bun. Preoţii de-acolo au multă lumină în ei, sunt printre cei care spală ruşinea multora dintre colegii lor… Au adus căldură şi lumină într-o zi în care afară era rece şi înnorat.

Zara Ecaterina a fost extrem de cuminte;) A plâns foarte puţin , doar când preotul a băgat-o în cristelniţă. A fost curajoasă, pentru că a intrat cu totul, nu doar cu picioarele. Dar nici măcar nu pot spune că a plâns, doar s-a făcut auzită corespunzător;)

Cornel Ilie si Eliza botez Zara
O familie fericită.

Pentru aproape o oră, Eliza şi cu mine am trăit cu lacrimi zidite în ochi, poate cel mai frumos moment din viaţa noastră. Fetiţa noastră, cea curioasă, cuminţică, vorbăreaţă, plină de energie, care zâmbeşte în fiecare dimineaţă când se trezeşte şi care râde când îi cânţi, este creştină acum.

A urmat o petrecere foarte restrână şi discretă. În lumea noastră, departe de ochii lumii, între prieteni, este foarte multă bucurie, linişte şi bunătate.

Tortul a fost roz cu mov, cu etaj şi multă ciocolată;)

Ultimele două ore din seară le-am petrecut acasă despachetând cadouri, cautând loc de zeci de buchete de flori şi recitind certificatul de botez, pe care scrie miraculos «….s-a săvârşit Sfânta Taină a Botezului…».

Împărtăşim aici, cu voi, bucuria noastră ce se întinde până la cer şi înapoi. Cu Zara lângă noi, în orice zi este primăvară“.

Cornel Ilie VUNK botez Zara
Foto: blogul personal