News

Coronavirus la "Acces Direct". Mirela Vaida, prezentatoarea de la Antena 1, s-a testat a doua oară pentru covid-19

Coronavirus la "Acces Direct". Mirela Vaida, prezentatoarea de la Antena 1, s-a testat a doua oară pentru covid-19 camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Cu fiecare zi care trece, tot mai mulţi români sunt infectaţi cu coronavirus. Virusul a ajuns chiar şi în emisiunile de televiziune, trei persoane de la "Acces Direct" sunt infectate. Mirela Vaida, prezentatoarea show-ului, şi-a făcut pentru a doua oară testul. 

Ediţia din 23 iulie a emisiunii "Acces Direct" nu a avut loc. Cu doar o jumătate de oră înainte de a intra pe post, conducerea a aflat că trei persoane din echipă sunt infectate cu noul virus. Au luat decizia de a difuza o ediţie înregistrată, una care ar fi fost văzută de public sâmbătă. 

Cele trei persoane infectate cu coronavirus sunt soţii Stegaru, Viorica şi Viorel, cazul lor fiind prezentat de şase luni în emisiune, dar şi un angajat al postului. Toţi s-au întrebat atunci dacă şi Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii, este infectată. Ea a făcut declaraţii: 

"Eu nu am nicio legătură în afara emisiunii cu aceste două personaje. Sunt două personaje, într-adevăr, le pot spune aşa, pentru că 6 luni de zile, iată, lumea i-a urmărit zi de zi, dar noi ne vedem doar în platou, la o distanţă de cel puţin 3 metri. Mi-am făcut şi eu testul şi testul rapid a ieşit negativ. Acum aştept testul acela PCR şi mi s-a spus că-l voi primi cât mai repede", a declarat Mirela Vaida pentru Antena 1. 

Nu este prima dată când Mirela Vaida face testul pentru coronavirus. Acesta a mai făcut unul la sfârşitul lunii mai. Ea a muncit chiar şi pe perioada stării de urgenţă şi a vrut să ştie că este sănătoasă: "M-am testat pentru depistarea virusului COVID. Cu emoţii, cu teamă, cu responsabilitatea pe care o am faţă de mine şi faţă de copiii mei! Am lucrat continuu în perioada stării de urgenţă, înainte şi după! Continui să merg la muncă zilnic! Am 3 copii mici şi am locuit şi cu soacră mea în această perioada! Aşadar, persoane vulnerabile în jurul meu... Mi-am dorit să efectuez testul PCR pentru depistarea Covid-19 dar îmi era frică să întru în spitale. Aşa că am ales formulă cea mai sigură şi cea mai rapidă pentru mine! M-am dus în parcarea de la Băneasa Shopping Center, la primul centru de testare drive-în din România, pentru recoltarea de probe biologice! Nu am coborât din maşînă, nu am atins nimic şi pe nimeni, am coborât geamul portierei cât să mi se poată preleva probele din gât şi asta a fost tot!", spunea ea atunci. 

Foto: Facebook

Modifică Setările