Fashion

Corsete modelatoare pentru rochii şi multe alte articole ce scot în evidenţă silueta, doar la Clessidra

Corsete modelatoare pentru rochii şi multe alte articole ce scot în evidenţă silueta, doar la Clessidra

Clessidra, cunoscut magazin online pe linia de fashion, aduce în faţa publicului său ţintă colecţii impresionante de articole vestimentare.

 

Pentru această iarnă propune o linie atractivă de jachete, dar şi rochii ce se potrivesc extrem de bine în peisajul aferent. Vorbim de varietate la capitolul articole vestimentare disponibile, de calitate deplină şi, bineînţeles, de preţuri pliabile pe orice buget.

Clessidra aduce în faţa publicului său ţintă şi o colecţie impresionantă de corsete modelatoare. Vorbim aici de corsete create în Columbia, deci de calitate columbiană exemplară, ce promit să aplatizeze abdomenul şi să scadă din centimetri din jurul taliei.

 

Corsetele pentru rochii, în oferta de la Clessidra!

Kilogramele în plus nu ar trebui să limiteze nimănui tipul ţinutelor pe care le poate purta. Cu toate acestea, nu puţine sunt femeile care se simt deranjate de centimetrii din talie, în special atunci când doresc să poarte o rochie mulată, iar pentru a fi sigure că nu greşesc aleg să nu o mai poarte. De cele mai multe ori, femeile aleg să îşi acopere centimetri din talie cu haine în mărimi mai mari decât ar fi normal.

 

Pentru ele există o alternativa ce nu le limitează alegerile. Un corset de slabit, aşa cum este disponibil pe clessidra.ro, este o variantă optimă. El poate fi purtat chiar şi sub articolele vestimentare mulate căci nu va fi vizibil. O recomandare în acest sens este categoria modelare invizibilă. În plus de asta, atunci când este purtat la sală, rezultatele pe care le oferă sunt cu mult mai rapide şi mai uimitoare.

 

Clessidra pune la dispoziţia femeilor interesate zeci de modele de lenjerie modelatoare. De la corsete, până la lenjerie intimă. În plus de asta, Clessidra vine cu recomandări şi la capitolul modelare corporală postnatală. Fiecare produs disponibil în aceste categorii este însoţit de informaţii cheie privind utilizarea, modul de întreţinere, dar şi felul în care acţionează asupra centimetrilor în plus din talie.

 

Atenţie! Toate produsele pentru modelare corporală pe care Clessidra le pune la dispoziţie în cadrul magazinului online oficial clessidra.ro trebuie alese după mărimea optimă. Mai exact, ele nu îşi modifică forma după multe purtări în timp, aşadar o mărime mai mare sau mai mică ar putea fi de-a dreptul deranjantă în timpul purtării.

 

Jachete, rochii şi compleuri pentru sezonul rece - în oferta de la Clessidra

Eficienţa corsetelor şi a lenjeriei modelatoare de la Clessidra nu poate fi altfel testată decât purtând orice fel de îmbrăcăminte, fără a mai ţine cont de centimetri din talie. Aşadar, pentru această iarnă Clessidra propune colecţii impresionante de jachete, dar şi rochii şi chiar compleuri din tricot.

 

Purtătoarele sunt întâmpinate cu diversitate în cadrul magazinului clessidra.ro. Toate modelele de articole vestimentare disponibile promit să întoarcă toate privirile, iar, mai mult decât atât, să menţină corpul la o temperatură optimă pe toate perioada purtării. Calitatea este deja inclusă în preţul achiziţiei. 

Clessidra pune la dispoziţia publicului interesat colecţii la modă de articole vestimentare. Acestea pot fi descoperite accesând clessidra.ro.

 

Contact Clessidra

Str. Cerna, Nr. 3, Rm. Vâlcea

0730 612 141 / 0752 094 324

[email protected]

 
Modifică Setările