News

Coşmarul trăit de Lily Allen din cauza dependenţei de alcool şi droguri: „Nimic nu funcţiona, aşa că mi-am produs să încerc şi heroina...”

Coşmarul trăit de Lily Allen din cauza dependenţei de alcool şi droguri: „Nimic nu funcţiona, aşa că mi-am produs să încerc şi heroina...” camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

"M-am simţit vinovată că mi-am neglijat copiii când erau mici şi am mers în turnee, unde mă purtam îngrozitor", spune cântăreaţa britanică. "Dar acum am o relaţie grozavă cu copiii mei", conchide artista. Însă ce s-a întâmplat mai exact în cele mai întunecate momente din viaţa lui Lily?

În cadrul podcastului The Recovery, Allen a vorbit, zilele trecute, despre dependenţa cu care s-a luptat de-o viaţă şi călătoria anevoiasă pe care a făcut-o până în momentul în care a reuşit să se lase de droguri. Cântăreaţa a recunoscut că problemele ei au apărut încă din timpul şcolii, când a devenit dependetă de alcool: A fost modul în care captam atenţia tuturor până relativ recent...

"Tot ce-mi doream era recunoaştere şi laude şi nici măcar nu le-am primit. Primeam aşa ceva doar de la străini, dar nu de la cei care contau în viaţa mea. N-am făcut altceva decât să mă înec în droguri şi alcool. O situaţie atât de tristă!", povesteşte Lily. „Ţin minte că eram în LA şi mi-am zis atunci că nu funcţiona nimic ce făcusem până atunci şi că poate era cazul să mă apuc de heroină. În acelaşi timp ştiam că, dacă mi-a venit acel gând, trebuia să încep să-mi confrunt demonii. Asta s-a întâmplat acum cinci ani. Atunci am început să-mi revin”, a adăugat ea.

Comentarii

Modifică Setările