News

Cosmin Natanticu: ”Mi-am pierdut tinereţea în Asia Express!”

Cosmin Natanticu: ”Mi-am pierdut tinereţea în Asia Express!” camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Cosmin Natanticu, va urca pe scena iUmor în calitate de invitat, cu un roast spumos, inspirat din experienţa sa din Asia Express – Drumul Împăraţilor.

Mare fan al emisiunii Asia Express, Delia a fost bucuroasa să îl revadă pe Cosmin Natanticu la iUmor: ”Mi-e foarte drag, simt că îl cunosc mult mai bine prin intermediul emisiunii. Ştiu tot!”. De această dată, comediantul a venit în faţa Deliei, a lui Cheloo şi a lui Mihai Bendeac pentru a ironiza experienţa sa din cadrul celui mai dur reality show. ”Mi-am pierdut tinereţea în Asia Express!”, le-a mărturisit invitatul special celor trei juraţi. Roast-ul său a fost pe placul lui Mihai Bendeac care a declarat: „În momentul în care cineva vine cu o doză mare de ironie, pe mine m-a câştigat, dar dacă pe langă ironie mai este şi bun, m-a câştigat definitiv!”.

Întregul moment va putea fi urmărit în cea mai nouă ediţie iUmor, mâine, de la 20:00, la Antena 1.

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac se vor aşeza la masa juriului şi se vor lăsa surprinşi de cele mai neaşteptate numere de umor din toate colţurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă şi până la cele mai neobişnuite forme de a impresiona juraţii iUmor, concurenţii vin şi în acest sezon hotărâţi să obţină voturile acestora. Nici în acest sezon nu vor lipsi invitaţii speciali şi nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere.

Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac îşi vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

 

Modifică Setările