Vedete

Cosmin Seleşi şi-a făcut trupă. Ce piese va aborda actorul

Cosmin Seleşi şi-a făcut trupă. Ce piese va aborda actorul

Cosmin Seleşi are în plan un proiect muzical de amploare.

Actorul va cânta alături de orchestra condusă de Mirel Cumpănaş, sâmbătă, în prima ediţie a show-ului Te cunosc de undeva.

 “Este un proiect muzical la care mă gândesc de patru-cinci ani şi care, iată, se întâmplă. Iar asta este prima noastră apariţie în această formulă - Cosmin Seleşi Orchestra -, cu trupa al cărei director muzical este Mirel Cumpănaş. Repertoriul nostru cuprinde numai piese româneşti, de la melodii din anii 1970-‘80, cântate de Mirabela, Angela, Corina sau compuse de Marius Ţeicu, la piese din anii 1990-2000. Pe lângă muzică, în cadrul acestui proiect facem şi  entertainment, comedie, dar ne aducem aminte şi de câte o melodie care ne-a marcat tinereţea, de la Pasărea Colibri sau Vama Veche la 3 Sud-Est”, mărturiseşte Seleşi.

Dacă primul cântec pe care l-a învăţat a fost “De ziua ta, mămico”, pe parcursul anilor Cosmin a învăţat cântecele româneşti care îi plac atât de mult de la radio sau de pe “plăcile” părinţilor. Pe aceste piese îşi aminteşte că dansa la chefuri, în liceu sau facultate. Printre preferatele sale se numără „Ani de liceu” (Stela Enache), „Casa mea” (Angela Similea) ori cele din repertoriul trupelor Pasărea Colibri şi Vama Veche.

“Sper ca acest proiect muzical să iasă bine. Nimeni însă nu trebuie să se aştepte să fiu un mare cântăreţ. Sunt actor, dar cred că pot face un entertainment de calitate  alături de colegii din trupă care sunt nişte muzicieni deosebiţi, pentru că cineva trebuie să cânte bine şi în trupa asta. Ei. (râde). Aşadar, nimeni să nu se aştepte să fiu tenorul lui Peşte, dar garantez că o să se distreze şi o să se bucure alături de noi. Aşteptăm ofertele. Nunţi, botezuri, cumetrii”, mai spune Cosmin, amuzat.