News

Cosmin şi Eliza Natanticu au părăsit Asia Express: ''Sentimentele îmi sunt amestecate''

Cosmin şi Eliza Natanticu au părăsit Asia Express: ''Sentimentele îmi sunt amestecate'' camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Concurenţii Asia Express au avut parte de o nouă zi de aventură pură, în ultima etapă din Israel.

Cuferele cu nestemate adunate de-a lungul celor două ediţii de către Cosmin şi Eliza, Lidia şi Estera, echipe ajunse pe ultimul loc, au fost aseară deschise. Din nefericire, verdictul a venit în defavoarea echipei formate din Cosmin Şi Eliza Natanticu. Din cauza pietrei roşii din cel de-al doilea cufăr, cuplul a părăsit aseară Drumul Împăraţilor:

„A venit şi momentul la care nu am visat şi l-am evitat. Trebuie să ne luăm adio de la toată lumea şi de la acest joc frumos. Sunt mândră că am ajuns până aici”, a spus Eliza cu ochii în lacrimi. ”A fost incredibil! Sentimentele îmi sunt amestecate şi îmi e greu să vorbesc! Experienţa în sine a jocului bate orice finală, orice premiu. Sunt convins că nu ne vom mai întâlni cu aşa ceva”, a adăugat Cosmin.

Aşadar, numele semifinaliştilor a fost stabilit aseară, la Asia Express. Emi şi Cuza, Mihai şi Elwira Petre, dar şi Lidia şi Estera Buble sunt cele trei perechi care se află în cursa către amuleta de aur şi premiul de 30.000 de Euro.

Seara de astăzi va începe cu jocul de amuletă disputat de echipele semifinaliste Asia Express- Drumul Împăraţilor, de la 20:30, pe Antena 1. Cele trei cupluri se vor lupta aprig pentru 1000 de Euro, dar şi un avantaj, care în acest punct al competiţiei s-ar putea dovedi vital. Pe baza unei hărţi, concurenţii trebuie să ajungă în anumite case şi să reţină figurile gazdelor, ca mai apoi să le recunoască în poze: ”Ce mă speria puţin este că trebuia să găsim toate astea pe baza unei hărţi. Iar mie harta îmi dă mari bătăi de cap”, spune Lidia Buble. Cine va câştiga amuleta, telespectatorii pot afla în această seară.

Tot diseară, vedetele vor fi provocate la un test, pentru a afla cât de bine îşi cunosc coechipierii. Echipele vor fi despărţite, pentru a nu putea comunica, iar fiecare răspuns identic cu al partenerului le va aduce câte un punct valoros. La final, cuplul cu cele mai multe puncte va pleca primul în cursă.

 

Comentarii

Modifică Setările