Lifestyle

Cosmin Stan şi-a dus copiii în Grecia. Cum arată vacanţa ştiristului de la Pro TV : "A fost înregistrat un singur caz de COVID19"

Cosmin Stan şi-a dus copiii în Grecia. Cum arată vacanţa ştiristului de la Pro TV : "A fost înregistrat un singur caz de COVID19" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

În vremea pandemiei, Cosmin Stan a ales să îşi ducă familia în vacanţă în Grecia. Ştiristul de la Pro TV crede că un sejur aici poate fi mai sigur decât în România, dar şi mult mai ieftin. Ba mai mult, toată lumea ţine cont de restricţii.

”Întotdeauna vrem să descoperim locuri noi, în care nu am mai fost; În acest moment, în Grecia e mai sigur decât în Romania; pe insula Paros unde mă aflu a fost înregistrat un singur caz de COVID19. Am vrut să fim cu prietenii noştri care au ales, de fapt, această destinaţie;
E linişte, pace şi distanţare fizică, nu aglomeraţie, mizerie şi zgomot de fond.
Sunt preţuri corecte, uneori mai mici ca la noi, şi nu te simţi furat. Ba dimpotriva, chiar eşti tratat ca un oaspete, iar grecii îţi sunt recunoscători că i-ai vizitat chiar şi în aceste vremuri tulburi”, povesteşte Cosmin Stan.

 

Modifică Setările