News

Cosmina Adam e noua asistentă de la "Acces Direct". Cu ce se ocupă de ani de zile tânăra

Cosmina Adam e noua asistentă de la "Acces Direct". Cu ce se ocupă de ani de zile tânăra camera-retro icon Vezi galeria 15 poze

Mirela Vaida are o nouă asistentă în emisiunea "Acces Direct". Cosmina Adam este noua angajată de la Antena 1, ea i-a luat locul lui Emily Burghelea în cadrul programului difuzat de luni până vineri de la 17.00, la 19.00. 

În urmă cu aproximativ două săptămâni, s-au iscat discuţii în emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1. Asistenta Emily Burghelea a fost cea care nu a mai apărut pe post, şefii au decis să o înlocuiască. Chiar pe 1 iulie 2020, noua asistentă şi-a făcut apariţia. Este vorba despre Cosmina Adam. Tânăra a păşit în platou cu mare încredere:

"Dragii mei, începând de astăzi pot spune ca traiectoria vieţii s-a schimbat cum nici nu mi-am putut închipui. Visurile mele devin realitate, sunt asistenta emisiunii Acces Direct şi reporter special. Nu va puteţi închipui cat de fericitaaaaa sunt şi ce simt eu acum! Multumesc celor ce s-au gândit la mine! ♥️ Visaţi cu ochiul minţii! 😉", a transmis ea. 

Cine este Cosmina Adam? 

Tânăra a urmat cursurile Colegiului Naţional de Artă „Octav Băncilă” din Iaşi, iar pagina ei de socializare arată că a frecventat şi Universitatea de Arte „George Enescu”, din acelaşi oraş. Cosmina Adam a fost şi solist vocal al Orchestrei Rapsodia Vasluiului. Asistenta de la "Acces Direct" este şi artist, aceasta cântă muzică populară, merge la concerte, la diverse evenimente publice, dar şi private. Aşa îşi câştiga existenţa înainte de jobul pe care îl are acum la Antena 1. 

Departe de televiziune nu a stat niciodată. Cosmina Adam a avut apariţii repetate şi la Antena 1, dar şi la Pro TV. A apărut la "Vorbeşte lumea", "La Măruţă", dar şi la "Neatza cu Răzvan şi Dani."

Foto: Facebook

Modifică Setările