Vedete

Costi Ioniţă: “Mama şi-a prelungit viaţa renunţând la carne”

Costi Ioniţă: “Mama şi-a prelungit viaţa renunţând la carne”

Costi Ioniţă intră în competiţie la “Survivor România", reality-ul care va începe sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D.

Artistul a mărturisit, înainte de a se îmbarca în aeronava către Republica Dominicană, că este un vegan convins şi că această opţiune de stil de viaţă ar putea să îi fie aliat în concurs. Acesta a mărturisit că, în eventualitatea în care va fi nevoit să pescuiască pentru a supravieţui, ar apela la troc cu coechipierii săi. Ambiţia de a se dedica total acestui stil de viaţă, fără a eşua în faţa dorinţelor şi nevoii primare de hrană, este mai presus de orice pentru Costi Ioniţă.

“Sunt vegan. Dacă aş prinde un peste, aş face troc, l-aş da la schimb, pe o nucă de cocos”, afirmă Costi Ioniţă.

Faimosul de la Survivor România a povestit că stilul de viaţă vegan a inspirat-o şi pe mama sa,  aceasta împărtăşindu-i total convingerile alimentare.  

“Mama are 77 de ani, şi ea este vegană. Şi-a prelungit viaţa renunţând la carne. Mortăciunile aduc în tine moarte. Ea a înţeles acest lucru, mulţi oameni nu înţeleg asta. Merg pe alte principii, strict chimice. Omul nu trebuie să se hrănească doar cu mâncare, pentru ale trupului, ci şi pentru ale sufletului”, a spus el.

 “Survivor România” va fi difuzat în fiecare miercuri şi joi de la 22:30, şi de vineri până duminică, de la 20:00, la Kanal D.

 

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările