News

Costin Mărculescu a murit la fel ca jurnalista Cristina Ţopescu. Actorul a fost găsit mort în casă

 Costin Mărculescu a murit la fel ca jurnalista Cristina Ţopescu. Actorul a fost găsit mort în casă

S-a stins între patru pereţi, uitat de lume şi prieteni. Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă. 

Actorul nu mai fusese văzut de vecini de câteva zile, nu mai răspundea la telefon şi nici pe reţelele de socializare, iar câinele alături de care locuia lătra neîncetat. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au descoperit corpul actorului în cadă, în stare de putrefacţie. Costin Mărculescu acuzase în trecut probleme cu inima şi cu tensiunea. El urma să împlinească pe 29 iunie 51 de ani, dată la care plănuia să lanseze şi o carte despre propria viaţă.

”El avea probleme cu inima. Când eram împreună venea des ambulanţa”, a spus Cristina, fosta iubită, la emisiunea lui Dan Capatos. 

Costin Mărculescu a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani, în doua piese TV, “Misiune specială” şi “Ecaterina Teodoroiu”, iar în cinematografie în 1985 în filmul regizoarei Cristiana Nicolae, “Al patrulea gard lângă debarcader”, iar în 1986 a avut şansa să fie distribuit în cel mai bine vândut film românesc,  “Liceenii” , alaturi de Ştefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruţ, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivaşcu etc.

Costin absolvise Academia Naţională de Teatru şi Film I.L. Caragiale, la clasa marelui actor Dem Rădulescu.

 

 

Comentarii

Modifică Setările