News

Costin Mărculescu ar fi făcut infarct. Apropiaţii spun că acesta lua de ceva timp şi pastile antidepresive

Costin Mărculescu ar fi făcut infarct. Apropiaţii spun că acesta lua de ceva timp şi pastile antidepresive camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

La doar 50 de ani, Costin Mărculescu a fost găsit în noaptea de 11 iunie, fără suflare, în garsoniera unde locuia. Din primele investigaţii, s-ar fi descoperit cauza morţii sale. 

Mai avea multe de învăţat, de experiementat, dar destinul său a fost altul! Alertaţi de vecini, poliţiştii s-au deplasat la domiciliul lui Costin Mărculescu, într-o garsonieră închiriată. Au spart uşa şi l-au găsit pe actor fără suflare. Au fost făcute investigaţii pentru a descoperi cauza morţii. E aşteptat şi acum verdictul oficial al specialiştilor, însă surse din INML, citate de Libertatea, susţin că actorul a murit în urma unui infarct miocardic acut.

„Stopul cardiorespirator a survenit pe fondul unei miocardoscleroze (n.r. – o boala a cordului manifestată prin infiltraţii de grăsime în muşchii septului) şi a avut drept cauză directă infarctul miocardic. Omul a murit de infarct”, au dezvăluit surse medicale. Se pare că în locuinţa acestuia au fost găsite medicamente de un singur tip folosite la tratarea maladiilor cardiace. Prietenii şi apropiaţii au declarat că acesta lua şi pastile antidepresive. 

Costin Mărculescu a fost găsit îmbrăcat, în cadă

„Bărbatul a fost descoperit în cada băii garsonierei”, au spus surse judiciare. El a fost găsit îmbrăcat în haine de stradă, în cadă. Una dintre ipoteze este aceea că actorului i s-a făcut rău în timp ce era baie şi a alunecat în cadă. Specialiştii au concluzionat că moartea actorului „s-a produs acum două-patru zile”. 

Costin Mărculescu, o viaţă terminată brusc. Unde va fi înmormântat artistul

Acesta a fost depus în cursul zilei de 11 iunie la capela de la Biserica Voievodală ”Sfântul Gheorghe Nou”. Va fi îngropat duminică, 14 iunie, la cimitirul Reînvierea. Pare că familia actorului se va ocupa de toate acestea, dar şi Mara Bănică şi Pepe, bunii lui prieteni. 

Costin Mărculescu avea o familie cu care era în relaţii bune. Chiar de curând postase o imagine cu tatăl lui, care a împlinit de curând 82 de ani, alături de cumnat şi nepoată.  

Foto: Facebook

Modifică Setările