News

Costin Mărculescu ar fi împlinit 51 de ani. Fosta iubită a spus: "Nu există zi fără să nu te regret"

Costin Mărculescu ar fi împlinit 51 de ani. Fosta iubită a spus: "Nu există zi fără să nu te regret" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Costin Mărculescu ar fi împlinit pe 29 iunie 51 de ani. Din păcate, acesta s-a stins din viaţă prea repede. Fosta lui iubită a transmis un mesaj dur, dar şi emoţionant în ziua îl care el ar fi sărbătorit. 

S-a stins între patru pereţi, uitat de lume şi prieteni. Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă pe data de 11 iunie. Actorul nu mai fusese văzut de vecini de câteva zile, nu mai răspundea la telefon şi nici pe reţelele de socializare, iar câinele alături de care locuia lătra neîncetat. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au descoperit corpul actorului în cadă, în stare de putrefacţie. Costin Mărculescu acuzase în trecut probleme cu inima şi cu tensiunea. El urma să împlinească pe 29 iunie 51 de ani, dată la care plănuia să lanseze şi o carte despre propria viaţă.

Dorinţa sa cea mare nu a mai fost îndeplinită, din păcate. Cristina Canela, fosta lui iubită, a răbufnit pe reţelele de socializare, a transmis un mesaj dur: "La mulţi ani pentru ziua ta de, 51 ani! Ai avut încredere în foarte mulţi oameni care te-au dezamăgit între timp şi, ce-i mai rău, e că nu m-ai ascultat când îţi spuneam de ei că doar se folosesc de tine şi să nu te mai vezi cu ei. Te-ai zbătut în zadar, ţi-ai dorit să fii bărbatul puternic, pe care nu-l afectează nimic, dar oamenii te-au abandonat când ţi-a fost mai greu, s-au folosit de tine amuzându-se pe seama ta! Te vedeam trist, obosit, cu sufletul plin de teamă, nu atât de singurătate, pentru că într-un fel îţi plăcea, deoarece te săturase-şi să mai suferi, dar te speria gândul că ai avut cândva un vis pe care, cu fiecare zi ce trecea, îţi părea imposibil de realizat! Te-ai îndepărtat de toţi, ai crezut în multă lume, Dumnezeu a fost bun prin mine, dar multă lume, prieteni, rude s-au băgat, m-au dat la o parte uşor din calea ta prin răutatea din sufletul lor! Dacă nu-mi păsa de tine, nu te certam mereu atunci când greşeai şi nici alături la greu nu-ţi stăteam atâta timp. Dar tu ai stricat, că nu ai vrut să lupţi, m-ai lăsat doar pe mine să trag pentru amândoi!"

Ea a mai adăugat că şi-ar fi dorit mult ca Costin Mărculescu să lupte pentru viaţa lui, să îşi depăşească condiţia: "Nu există zi fără să nu te regret, mi-ar fi plăcut să lupţi mai mult pentru viaţa ta şi să nu renunţi atât de uşor, mi-ar fi plăcut să munceşti şi tu ceva, fără să te desconsideri că om, munca simplă nu e o ruşine! Toate s-ar fi schimbat în viaţa ta dacă m-ai fi ascultat şi ţi-ai fi dorit cu adevărat să îţi schimbi viaţa, spre a-ţi întemeia o familie, dar frica şi orgoliul şi-au spus ultimul cuvânt!"

Drama trăită de Costin Mărculescu. Se pare că acesta ar fi avut probleme financiare

Din păcate, se pare că Costin Mărculescu avea de ceva timp mari probleme financiare. Business-ul său, Compania Artistică Costin Mărculescu SRL, înregistrase pierderi în valoare de 20.000 de euro şi, mai mult, actorul ar fi fost căutat de recuperatori pentru o datorie de 8.265,09 lei, plus datoriile la întreţinere. Apropiaţii şi prietenii declară că ar fi intrat în depresie. El trăia cu gândul la vremurile bune, iar ei îl sfătuiau să îşi caute un job, să se pună din nou pe picioare:

"Din păcate, nu voia să înţeleagă că nu va reveni în teatru şi că trebuie să se reprofileze. Toată lumea îl îndemna să se angajeze, să îşi facă un rost, să lase trecutul în urmă. Noi simţeam că el este depresiv. Visa doar să revină în centrul atenţiei. Suferea şi de singurătate, spunea că tânjeşte să aibă şi el o familie. Vorbea mereu despre vremea în care avea bani şi locuia într-o vilă, când avea maşini luxoase şi era iubit de public. Trăia în trecut, nu mai accepta prezentul."

Foto: Facebook, Click, Ştefan Ovidiu