News

Costumul purtat de Serena Williams la Roland Garros: Ok or not Ok?

Costumul purtat de Serena Williams la Roland Garros: Ok or not Ok?

PARIS, FRANCE - MAY 31: Serena Williams of The United States looks on during the ladies singles second round match against Ashleigh Barty of Ausralia during day five of the 2018 French Open at Roland Garros on May 31, 2018 in Paris, France. (Photo by Cameron Spencer/Getty Images)

"Catsuit anyone? Asta e pentru toate mamele care au avut greutăţi în a reveni la forma de dinaintea sarcinii. Dacă eu pot, puteţi şi voi! Vă iubesc pe toate!".

Este mesajul pe care Serena Williams (36) l-a publicat pe Instagram alături de o fotografie cu ea la turneul Roland Garros, de la Paris, îmbrăcată în acest costum de tenis bizar.

La nouă luni după ce i-a dat naştere fetiţei sale, Alexis Olympia, jucătoarea de tenis nu a revenit chiar la dimensiunile perfecte şi spunem asta cu referire la abdomenul acesteia, încă nu foarte tonifiat.

Probabil că acesta este motivul pentru care Serena a ales acest costum întreg, negru complet, în care atleta mărturiseşte că se simte ca o prinţesă războinică.

Williams declară că se simte ca un supererou în acest costum creat de cei de la Nike şi că body-ul este mai confortabil decât pare.

Voi ce părere aveţi despre alegerea vestimentară a sportivei?

Foto: Getty Images

Modifică Setările