News

Courteney Cox - de la drama de-a nu putea deveni mamă, la mândria de-a avea un copil foarte talentat. VIDEO

Courteney Cox - de la drama de-a nu putea deveni mamă, la mândria de-a avea un copil foarte talentat. VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Actriţa din serialul Prietenii tăi are o fiică cu care se mândreşte de fiecare dată când are ocazia! Şi pe bună dreptate! Recent, Coco Arquette a participat la un eveniment caritabil, unde a urcat pe scenă şi a încântat audienţa cu vocea ei minunată.

Faimoasa mămică a postat pe pagina ei de Instagram o filmare scurtă cu fiica sa, Coco, care a cântat, alături de Gary Lightbody, melodia Chasing Cars. “Le sunt profund recunoscătoare celor de la Snow Patrol şi lui Gary Lightbody, pentru că şi-au rupt din timpul lor pentru a veni şi a cânta @chords2cure. Îmi place la nebunie să îi privesc pe Coco şi pe Gary cântând împreună!”, a scris actriţa odată cu filmuleţul postat.

Dă click mai jos pentru a o asculta pe Coco cântând!

https://www.instagram.com/p/Bu4hsIRA3cB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Courteney chiar are cu ce să se mândrească! Fiica ei este acum o domnişoară în toată regula, cu un viitor promiţător în showbiz-ul american! Cine s-ar fi gândit, pe vremea când starul serialului Prietenii tăi se lupta cu infertilitatea, că va ajunge cândva să se mândrească cu copilul pe care şi l-a dorit atât şi care are un talent real?!