Gossip

Courteney Cox şi-a petrecut Paştele cu fostul logodnic. S-au împăcat?

Courteney Cox şi-a petrecut Paştele cu fostul logodnic. S-au împăcat?

Courteney Cox seen leaving Le Pain Quotidian after having lunch with a friend Featuring: Courteney Cox Where: Los Angeles, California, United States When: 23 Feb 2016 Credit: Michael Wright/WENN.com

Recent, apăruse în presa internaţională zvonul că Johnny McDaid a şi trecut peste despărţirea de Courteney Cox şi s-ar fi cuplat cu altcineva. El, însă, a apărut în faţa tuturor şi a dezminţit toate aceste informaţii. Iar acum înţelegem de ce. Courteney Cox, alături de fostul logodnic Au anunţat că se despart în luna decembrie, însă se pare că nu sunt pregătiţi, încă, să renunţe unul la altul. Courteney Cox şi Johnny McDaid au fost fotografiaţi, pentru prima dată împreună după anunţul despărţirii, weekendul trecut. Actriţa de 51 de ani şi fostul logodnic au petrecut o după-amiază alături de fiica actriţei, Coco, mergând din magazin în magazin.

Menţionăm şi că un apropiat de-al actriţei, citat de DailyMail, a declarat că cei doi au petrecut Paştele împreună şi că sunt şanse ca cei doi să se fi împăcat.

Amintim că cei doi şi-au început relaţia la sfârşitul anului 2013 şi că s-au logodit în iunie 2014.

Sursa foto: captură DailyMail.co.uk

Modifică Setările