Vedete

Cove şi Adela Popescu s-au pus pe slăbit. De ce au luat această decizie

Cove şi Adela Popescu s-au pus pe slăbit. De ce au luat această decizie

Adela Popescu şi Cove slăbesc împreună. Kilogramele acumulate după sărbătorile de iarnă i-au pe gânduri şi i-au determinat să îşi schimbe stilul de viaţă.

Cei doi prezentatori s-au cântărit în direct: Adela începe lupta de la 56 de kilograme, iar Cove de la 94 de kilograme. Provocarea ”Slăbim împreună!” este şi pentru telespectatori, iar cei care vor reuşi să slabească cel mai mult vor avea parte de un premiu surpriză.

În săptămânile care urmează, Adela şi Cove vor merge împreună la sala de fitness, la tratamente corporale şi vor discuta cu cei mai buni specialişti în nutriţie. “Am luat câteva kilograme în vacanţă, dar nu asta e marea problemă a mea. Vreau să-mi recapăt energia şi uşurinţa cu care mă mişcam înainte de sărbători. Apoi cel mai important lucru de la această acţiune este că vreau să învâţ să combin corect alimentele. Pur şi simplu, vreau să scap de diete pe termen limitat, vreau să duc un mod de viaţă sănătos”, a spus Adela Popescu.

Cove crede că puţini români nu se confruntă acum cu probleme de greutate: ”Cred că sunt puţini cei care nu au probleme cu kilogramele după sărbători, cel puţin eu am reţinut tot ce am mâncat. <<Slăbim împreună!>> e o acţiune în care vrem să-i implicăm şi pe cei de acasă. Împreună suntem mai puternici, aşa că fiţi şi voi alături de noi, cu idei, reţete sau antrenamente. Vă îndemn la un stil de viaţă sănătos şi echilibrat şi nu, nu abandonăm”.

Comentarii

Modifică Setările