News

“Crăciun fericit!”, ne transmite Prinţul Harry din "ascunzătoarea" lui din Canada. Ducele îşi petrece Sărbătorile împreună cu familia lui şi departe de Regină

“Crăciun fericit!”, ne transmite Prinţul Harry din "ascunzătoarea" lui din Canada. Ducele îşi petrece Sărbătorile împreună cu familia lui şi departe de Regină

Meghan Markle şi Prinţul Harry s-au mutat timp de şase săptămâni în Canada, unde se bucură de vacanţă cu fiul lor de opt luni, Archie. Familia regală a traversat Atlanticul luna trecută şi a ales o adresă necunoscută de nimeni, unde locuiesc cei trei şi-n momentul de faţă, fără să facă tam-tam de prezenţa lor acolo.  

Mama ducesei, Doria, i-a vizitat pe cei trei membrii ai familiei regale britanice din Los Angeles şi va rămâne cu fiica ei şi familia acesteia de Crăciun în Canada. Meghan (38) a trăit în Toronto vreme de 7 ani, în timp ce filma pentru serialul Suits, şi a ştiut exact unde să meargă cu familia ei de Sărbători fără să fie deranjaţi de paparazzi şi alţi curioşi.

Cu toate că se află în vacanţă şi îşi doreşte să petreacă timpul alături de familie, departe de întreaga nebunie care are loc de Sărbători la Palatul Buckingham, Harry şi-a dorit să facă o surpriză copiilor celor aflaţi în Armata Britanică. El s-a deghizat în Moş Crăciun şi s-a înregistrat în timp ce le transmitea micuţilor un mesaj emoţionant.  

“Ho, ho, ho! (…) Da, să-ţi pierzi un părinte este incredibil de greu, dar ajutându-vă unii pe alţii veţi reuşi să aveţi un viitor minunat şi un Crăciun reuşit!”, le-a spus Prinţul Harry copiilor.

În tot acest timp, Meghan se bucură de compania vechilor ei prieteni, ca Markus Anderson, care au trecut graniţa din SUA special ca să o viziteze pe ducesă. “Abia dacă au ieşit din casă”, a divulgat un apropiat de-ai cuplului regal. “Se bucură nespus de timpul petrecut în familie.”

Palatal Buckingham a anunţat că familia Sussex intenţionează să ia o pauză de şase săptămâni şi să nu petreacă Crăciunul la Sandringham cu Regina şi restul familiei regale. “După ce au petrecut Crăciunul, doi ani la rând, la Sandringham, Majestăţile Sale vor petrece Sărbătorile ca o nouă familie, împreună cu mama ducesei, Doria. Decizia lor este susţinută de Majestatea Sa Regina.”

Primele suspiciuni au fost legate de Statele Unite, ca destinaţie preferată de Meghan de Crăciun, însă iată că Ducesa şi-a dus familia în Canada şi vor rămâne acolo cu toţii până după Crăciun. Ieri a confirmat şi Palatul Buckingham că perechea regală se află într-adevăr în Canada, adăugând că, din motive de securitate, nu vor fi făcute publice mai multe informaţii legate de şederea lor acolo.