Royals

Crăciun la Castelul Săvârşin FOTO

Crăciun la Castelul Săvârşin FOTO camera-retro icon Vezi galeria 37 poze

Familia Regală sărbătoreşte, ca în fiecare an, Crăciunul şi Anul Nou la Castelul Săvârşin. Anul acesta, bradul principilor români a fost decorat în roşu şi auriu, iar Principesa Margareta a ales să poarte o vestă tradiţională moştenită de la Regina Elena.

_ANG4476

Aşa cum ne-a obişnuit, Principesa Moştenitoare Margareta a fost darnică şi cu cei mai puţin norocoşi, oferind în Ajun daruri familiilor nevoiaşe din Săvârşin, dar şi pachete cu saltele, perne şi aşternuturi de pat Centrului pentru persoane vârstnice ’’Căprioara’’ din Săvârşin.

Totodată, Alteţele Lor Regale Principesa Margareta, Principele Radu şi Principesa Maria au fost vizitaţi la Castel de colindători şi au asistat la un concert susţinut, în Muzeul Regal al Automobilului, de Corala Regală Transilvană şi de artişti lirici ai Operei Naţionale din Cluj-Napoca.

Bradul tronează în Salonul mare al castelului, iar masa de sărbătoare a fost pregătită în Sufrageria mare. Pe lângă tradiţionalele sarmale, în meniul regal şi-au mai făcut loc un platou cu mezeluri de porc (cârnaţi, caltaboşi, jumări), curcan umplut cu legume, cartofi la cuptor, piure de castane şi un desert englezesc.

Astăzi, Familia Regală a luat parte la slujba primei zile de Crăciun, la Biserica ortodoxă din comună, urmând ca restul zilelor de Crăciun, Revelionul şi începutul anului 2017 să-l petreacă alături de Majestatea Sa Regele Mihai, la reşedinţa privată din Elveţia.

Modifică Setările