Gossip

Crăciunul lui William şi Kate: cum îşi petrece cuplul regal Sărbătorile?

de admin

Crăciunul lui William şi Kate: cum îşi petrece cuplul regal Sărbătorile?

Ca să împace pe toată lumea – căci Ducii au familii numeroase, nu glumă -, Prinţul William şi soţia sa însărcinată, Kate, vor petrece sărbătorile de iarnă peste tot. Mai exact, planul lor este să jongleze de la o familie la alta, cu adorabilul lor copil şi favoritul Casei Britanice, micul George (1 an şi jumătate). William şi Kate vor petrece Crăciunul cu familia Middleton, în primă fază, în casa de la ţară a cuplului, Anmer Hall, unde dispun de 10 dormitoare. Li se va alătura şi Regina Elisabeta (88), care deţine o casă în apropiere, la Sandringham. Exact pe 25, Ducii vor participa la slujba religioasă din Biserica Sf. Mary Magdalene cu regina, dar şi cu alţi apropiaţi cu sânge albastru. Prinţişorul George va rămâne, cel mai probabil, acasă, prins în desfacere cadourilor de Crăciun. Pentru cei care îl simpatizează mai mult pe fratele lui William (32), Prinţul Harry, se pare că acesta va fi şi el la slujba religioasă, urmând să revină cu toţii la casa Anmer Hall.

Tot în zilele de Crăciun, Will şi Kate plănuiesc o seară distractivă cu Pippa (31), sora Ducesei, şi iubitul acesteia, James (27), potrivit prietenilor din cercul familiei Middleton. Dar nu înainte de-a participa mai întâi la marea zi de sărbătoare organizată de Regină, la casa sa del a ţară din Sandringham, unde invitaţii regali aduc preparate tradiţionale, servesc ceaiul în camerele speciale şi împart cadouri cu toţii.

(Kate, la o întâlnire cu copii cercetaşi)

Chiar şi după Crăciun, Ducii de Cambridge, William şi Kate, vor petrece mai mult timp la casa lor liniştită de la ţară, pe care au renovat-o în ultimul an şi jumătate. Prinţul se pregăteşte să înceapă cursurile pentru a lucra pentru serviciul medical de urgenţă britanic, iar Kate se pregăteşte să nască al doilea lor copil, cel mai probabil în aprilie 2015.

Modifică Setările