News

Crăciunul vine cu sacul plin la vedete. Uite cât câştigă de Sărbători!

Crăciunul vine cu sacul plin la vedete. Uite cât câştigă de Sărbători!

Iarna e ca vara pentru artiştii românii, ba poate chiar un pic mai bine. Căci de Crăciun şi Revelion, vedetele nu stau acasă, ci produc bani frumoşi cântând pe scenele amplasate în centrele marilor oraşe ori la petrecerile private. Dar merită tot efortul!

Muncesc de Sărbători, în vacanţele de vară şi de iarnă, de alegeri, de onomastici şi alte aniversări… Dar banii pe care-i câştigă îi fac să uite orice regret şi-i motivează să semneze cât mai multe contracte. Mai ales acum, când ofertele vin din toate părţile.

Potrivit ring.ro, artiştii din România şi-au stabilit deja programul şi şi-au calculat câştigurile.

Astfel, Andreea Bălan va avea, în această perioadă 10 concerte, iar la finalul lor îşi va rotunji veniturile cu aproximativ 30.000 de euro.

Programul lui Ellie White va fi ceva mai aglomerat, cu cele 18 concerte pe care le va susţine, în urma cărora va încasa aproape 40.000 de euro.

Cu mai puţine recitaluri, dar cu mai mulţi bani în cont va trece Sărbătorile şi Elena Gheorghe care va avea şase spectacole, pentru care va obţine 50.000 de euro.

Smiley se poate lăuda şi el cu venituri considerabile. Deşi nu prea are concerte, fiind prins cu munca în Pro TV, Smiley îşi va umple buzunarele cu 52.000 de euro pentru opt concerte.

Cea mai prolifică artistă este Alexandra Stan, care, în urma celor 10 concerte, toate peste hotare, va încasa aproximativ 100.000 de euro – sumă din care vor pune la ciorap şi dansatorii din trupa ei.

Foto: paginile oficiale

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările