News

CRBL, dezvăluiri după câştigarea "Asia Express": "Trebuia să merg cu Elena, nu i-am propus lui Oase să vină cu mine"

CRBL, dezvăluiri după câştigarea "Asia Express": "Trebuia să merg cu Elena, nu i-am propus lui Oase să vină cu mine" camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Deşi prietenul său, Oase, a fost accidentat grav la un picior, echipa lor a ieşit câştigătoare. Uite ce le-a purtat noroc.

După zece etape pline de adrenalină şi extrem de solicitante, CRBL şi Oase au reuşit să ajungă primii la steag, în finala "Asia Express", şi să câştige marele premiu de 30.000 de euro.

Ultima cursă a fost de-a dreptul înnebunitoare, cu indicii pe jumătate, multe probleme-cheie şi un traseu du-te-vino. Însă, la capătul unei zile epuizante, CRBL şi Oase s-au putut bucura, în sfârşit, de victorie şi premiu, dar şi de relaxare, o masă bună şi o mega-petrecere cu prietenii şi echipa de la "Asia Express".

Invitaţi în platoul emisiunii "Xtra Night Show", cei doi câştigători au dezvăluit nişte aspecte rămase necunoscute publicului. Cum ar fi, de exemplu, că CRBL ar fi trebuit să meargă în competiţie cu soţia sa, Elena.

"Eu nu i-am propus lui Oase să vină cu mine. M-au sunat pe mine (producătorii, n.r.) să merg cu Elena şi eram la studio, montam un clip, şi el a zis: "Ia-mă pe mine!". Eu am zis că nu merg cu Elena. Şi el s-a autoinvitat. Înţelegi de ce trebuie să împărţim în alte procente (câştigul, n.r.)? A fost o idee extraordinară, pentru că dacă era să merg cu Elena, nu mergeam. 100% sigur nu mergeam. Aviz celor care vor să meargă cu partenerul. Nu merg şi n-am să merg niciodată împreună cu Elena în astfel de competiţii, pentru că cu siguranţă am să fiu alt om, nu o să fiu cel pe care l-aţi cunoscut, am să bat multă lume în jurul meu - ceea ce nu e un exemplu pentru cei de-acasă", a spus CRBL la Antena 1.

Cumva, a existat un semn că cei doi ar putea câştiga Drumul Elefantului, şi anume un tatuaj cu un elefant care pare să le fi adus noroc băieţilor.

Cum era de aşteptat, după un asemenea efort şi atâtea săptămâni departe de casă, CRBL şi Oase au ajuns în România mult mai slabi.

"Eu am venit cu 11 kilograme în minus. Am ajuns în aeroport şi acolo am rugat familia şi prietenii dragi să ne aştepte cu 2 beri, chifteluţe, vinete, icre. Le-am aşezat pe toate pe troler, în mijlocul aeroportului, şi am luat masa fix în aeroport, acolo, pe tupeu şi opulenţă", i-a mai dezvăluit CRBL lui Dan Capatos.

 

Comentarii

Modifică Setările