News

CRBL revine pe micile ecrane într-un nou proiect de televiziune. Uite în ce emisiune îl poţi vedea

CRBL revine pe micile ecrane într-un nou proiect de televiziune. Uite în ce emisiune îl poţi vedea

După ce a câştigat concursul Asia Express, difuzat la Antena 1, CRBL a bătut palma cu un alt post de televiziune. 

CRBL (Eduard Mihail Andreianu) vine să întregească echipa celor patru profesionişti în ale dansului care vor juriza competiţia Îmi place dansul, difuzat din toamnă la Kanal D, alăturându-se celor trei jurati deja anuntati: Beatrice Rancea, Cocuţa şi Emil Rengle

CRBL este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti din România, cu o carieră strălucitoare, desfăşurata pe o perioadă de mai bine de 20 ani. S-a impus în atenţia publicului român ca dansator, interpret, coregraf şi entertainer şi suprinde în continuare prin prospeţimea abordărilor, prin sinceritatea mesajului transmis în ritmuri de pop, dance, hip-hop. 

„Pentru mine, dansul e o artă care reprezintă tot. Înainte să vezi  sau să auzi trebuie să simţi, asta înseamnă arta. în acest show, Îmi place dansul, îmi doresc să simt. Vreau să văd lupta, dar vreau să văd şi fairplay. Ce e frumos îi place şi lui Dumnezeu, dar şi greşeala se plăteşte!”, a declarat CRBL.    

Cu opt albume de succes, realizate împreună cu trupa Simplu, sau ca artist solo, cu numeroase turnee la activ şi importante premii muzicale, CRBL e un artist devenit iconic, la care se raportează generaţii. Succesul înregistrat ca artist hip-hop i-a deschis calea şi către coregrafie, producţie muzicală şi de videoclipuri, actorie şi televiziune, iar în 2004, CRBL îşi deschidea propria sală de dans cu specific breackdance şi streetdance, câştigând apoi, cu trupa de dans formată astfel, numeroase concursuri ale genului. 

Artistul a dovedit într-o serie de show-uri TV că are o abilitate extraordinară în a face spectacol, magnetizând publicul de toate vârstele. Din toamnă, CRBL va juriza concurenţii care vor veni să îşi demonstreze talentul de dansatori în faţa unei ţări întregi, la Îmi place dansul.   

Castingul pentru cel mai spectaculos şi intens show al toamnei este în plină desfăşurare, toţi cei care îşi doresc să îşi exprime talentul în faţa ţării întregi se pot înscrie în cursa pentru competiţia televizată Îmi place dansul accesând pagina casting.kanald.ro. Îi aşteapta una dintre cele mai frumoase experienţe ale vieţii lor, adrenalina competiţiei, un show total şi premiul de 100.000 de lei.

Modifică Setările