News

CRBL şi Oase au câştigat Asia Express! Momentul în care au încheiat Drumul Elefantului! FOTO&VIDEO

CRBL şi Oase au câştigat Asia Express! Momentul în care au încheiat Drumul Elefantului! FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 16 poze

Echipa care a ajuns prima la ultimul punct de întâlnire cu Gina Pistol este formată din ei, doi prieteni de nădejde, care şi-au pus la bătaie toată ambiţia pentru a reuşi.

La linia de start a ediţiei a doua a celui mai complex şi mai solicitant concurs de televiziune, Asia Express, s-au aliniat nouă cupluri de vedete, care au pornit într-o aventură ce le-a testat la maximum limitele fizice şi psihice, provocându-le să iasă din zona de confort şi să se acomodeze unor condiţii extrem de dure.

După zece etape, finala a fost disputată între aceste două echipe: CRBL şi Oase, prieteni buni, băieţi cu simţ al umorului, puşi mereu pe glume, dar serioşi atunci când vine vorba de provocări; şi Ruby şi Robert, un cuplu nonconformist, efervescent şi care a oferit publicului momente spumoase.

Pe ultima sută de metri, Oase şi CRBL au dovedit că merită locul 1 în competiţie, după ce au trecut cu brio printr-un maraton cu indicii pe străzile aglomerate ale Mumbaiului, punctul final al jocului. 

Iată câteva instantanee din marea finală, care i-a adus pe CRBL şi Oase de la agonie la extaz! (vezi galeria foto)

Comentarii

Modifică Setările