News

Creaţiile lui Alex Ciucu ajung şi la Paris

Creaţiile lui Alex Ciucu ajung şi la Paris

După succesul repurtat la Monte Carlo, furnizorul oficial al Casei Regale din România vrea să-şi prezinte show-ul de modă în Capitala Luminilor.

Costumele semnate de Alexandru Ciucu, cuturierul oficial al Regelui Mihai I, au fost îndelung admirate în micul principat Monaco, chiar şi de către Prinţul Albert. Şi, cum această redută a fost deja câştigată, Ciucu aflându-se la a doua prezentare din Monte Carlo, acum creatorul de modă vrea să cucerească şi Parisul.

Astfel, el şi-a propus să organizeze un show de modă, în premiera mondială, pe celebrul Pod al Artelor de pe Sena, locul unde mii de îndrăgostiţi agaţă lacăte de plasa parapeţilor, punându-şi dorinţa de-a fi împreună pentru toată viaţa.


„Este locul de care m-am îndrăgostit, aflat în inima Parisului, la doi paşi de Louvre, de grădinile Tuileries şi de Nôtre Dame. Ador să mă plimb pe malul Senei, să vizitez tarabele pictorilor şi ale anticarilor şi să intru în ritmul lejer, relaxant al Parisului boem. Este locul unde îmi doresc să organizez una din următoarele prezentări“, ne dezvăluie Alex Ciucu.

„Momentan, împreună cu unul din colaborarorii mei francezi, suntem în punctul de-a decide dacă facem acest show în aer liber, pe Ponts des Artes, sau în incinta uneia din clădirile celebre din Paris“, mai spune el.


Dacă va alege prima variantă, printre spectatorii prezentării se vor afla nu doar reprezentanţi ai caselor regale, ambasadori, oameni de afaceri, artişti şi stilişti de modă, aşa cum a fost cazul show-urilor de la Monte Carlo, ci şi publicul larg, turişti care se vor afla în acele momente în preajma cunoscutului pod al artelor.


Alexandru Ciucu este, din 2010, furnizor oficial al Casei Regale a României, iar recent a primit titlul de maestru din partea Majestăţii Sale Regele Mihai.

Este de altfel, cel mai cunoscut designer de costume masculine premium din Romania, creaţiile sale vestimentare fiind apreciate şi peste hotare, în special pe Coasta de Azur, singurul loc din Europa care reuneşte elitele mondiale din toate domeniile: reprezentanţi ai monarhiilor, oameni de afaceri, actori, artişti, oameni politici, designeri şi sportivi.

Foto: pagina oficială