News

Credeai că Iohannis arată bine? Nu l-ai văzut pe Volodimir Zelenski! Preşedintele Ucrainei, pe jumătate dezbrăcat la vaccinul anti Covid-19

Credeai că Iohannis arată bine? Nu l-ai văzut pe Volodimir Zelenski! Preşedintele Ucrainei, pe jumătate dezbrăcat la vaccinul anti Covid-19
camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Preşedintele Ucrainei Volodimir Zelenski

Uită de momentul vaccinării lui Klaus Iohannis! De fapt, toţii liderii care şi-au afişat pectoralii lucraţi sunt de acum istorie. Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a rupt gura târgului, dezbrăcându-se pe jumătate pentru a-şi lua doza de imunizare. La cei 43 de ani ai săi, acesta arată ca-n filmele de acţiune.

De când a început imunizarea împotriva noului coronavirus, şefii de stat s-au întrecut nu doar în a populariza vaccinul, dar şi în a arăta ce condiţie fizică au. 

Să nu uităm momentul vaccinării lui Klaus Iohannis, care a devenit viral cu bicepşii săi bine lucraţi, sau momentul în care prim-ministrul Greciei, Kyriakos Mitsotakis, s-a dezbrăcat la bustul gol pentru a-şi lua doza de imunizare.

Preşedintele Ucrainei Volodimir Zelenski

Condiţia fizică de lăudat a acestora este de-acum istorie, totuşi. Pe firmament a apărut preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, care a rupt gura târgului cu pectoralii săi bine lucraţi. Acesta şi-a făcut vaccinul sub văzul întregii lumi, alegând să se dezbrace pe jumătate în momentul administrării dozei. Din fotografii este evident că şeful de stat ”trage de fiare”, iar sala de forţă este una din marile sale pasiuni. Liderul Ucrainei postează adesea pe Facebook imagini de la antrenamentele  infernale, ce-i asigură, iată, o condiţie fizică de invidiat la 43 de ani.

Le recomand cu tărie tuturor să se vaccineze. Eu mă vaccinez laolaltă cu militarii. Cred că este o decizie corectă, chiar dacă am avut deja Covid-19. Mi-am verificat nivelul anticorpilor, iar al meu este foarte scăzut. Oameni ca mine şi ca ministrul sănătăţii, care s-a vaccinat luni, trebuie să fie un exemplu pentru alţii. Cred că acest vaccin este bun, este de o foarte bună calitate, unul dintre cele mai bune din lume, a declarant preşedintele Ucrainei, citat de DIGI 24. 

Foto: captură video Facebook

 

Comentarii

Modifică Setările