News

Cristi Borcea: "Am fost tot timpul cu Valentina, dar niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu"

 Cristi Borcea:  "Am fost tot timpul cu Valentina, dar niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu"

Cristi Borcea cua studiat îndelung sexul frumos până să se liniştească lângă Valentina Pelinel. Când au început relaţia, fiecare dintre ei făcea parte dint-o altă poveste.

“De fiecare dată când m-am căsătorit am zis că va funcţiona şi că acolo rămân toată viaţa. Dar tentaţiile au fost mari. Eu am vrut să rămân şi cu Mihaela şi cu Alina, dar toate drumurile au dus la Valentina şi cu ea am şi rămas. Alături de ea m-am calmat şi m-am schimbat foarte mult. Cele două căsnicii s-au terminat din cauza mea pentru că eu nu am fost cel care  cuminte. Dar ele au ştiu că nu m-au luat de la bibliotecă, dar n-am ştiu că divorţez”, a spus Cristi Borcea în emisiunea lui Denise Rifai, la Kanal D.

Omul de afaceri a ştiut din primul moment că Valentina îi va fi soţie

“În momentul în care am văzut-o a doua oară am zis că ea clar va fi cu mine şi că va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea, dar niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu, oricum ea era într-o relaţie care scârţâia de mulţi ani. Ne-am plăcut şi când am intrat în închisoare mi-a spus că mă aşteaptă indiferent cât stau acolo, că nu poate trăi fără mine. Aşa că eu zic că am făcut cea mai bună alegere şi afacere a mea de până acum. Este femeia care îmi dă linişte, care este calmă, cu care pot sta şi în casă şi în vacanţă. Este foarte important să găseşti pe cineva care să-ţi dea căldură şi putere”, a mai spus Borcea.

 

Modifică Setările