Agenda

Cristi Brancu îşi lansează cartea

Cristi Brancu îşi lansează cartea

Realizatorul emisiunii „Agentul VIP”, de la Antena Stars, lansează volumul „La graniţa dintre viaţă şi moarte”.

Cristian_brancu
Un volum de poveste, semnat Cristian Brancu.

După câteva interviuri memorabile cu artişti români celebri, care l-au marcat profund prin prisma faptului că s-au numărat printre ultimele acordate presei, Cristian Brancu a decis să le adune într-un volum special.

„Această carte este nevoia jurnalistului din mine de a povesti momente unice din viaţa unor mari artişti, cu scopul de a ne înţelege pe noi mai bine”, declară Cristi Brancu, autorul cărţii „La graniţa dintre viaţă şi moarte” (Grupul editorial Corint), care se găseşte deja în librării.

Cu doar 48 de ore înainte de momentul în care i s-a oprit inima, Gabriel Cotabiţă şi Cristi Brancu s-au întâlnit pentru că Oana Turcu urma să îi ia ceea ce este până astăzi ultimul interviu al artistului. Impresionat de ceea ce s-a întâmplat, în clipele cruciale în care Gabriel Cotabiţă se lupta pentru viaţa lui, Cristi şi-a amintit întâlnirile pe care le-a avut de-a lungul timpului cu personalităţi marcante: Ştefan Iordache, Gheorghe Dinică, Adrian Păunescu, Dumitru Rucăreanu, Anca Parghel şi Ernest Maftei.

„Ei au oferit declaraţii extraordinare, care arată modul în care au luptat înainte de a părăsi această lume. Vorbele lor, din cadrul unor interviuri luate pentru Antena Stars, sunt cea mai frumoasă pledoarie pentru viaţă. Am adunat toate aceste poveşti în noua mea carte, care se încheie cu vorbele premonitorii ale lui Gabriel Cotabiţă. Cartea asta este o terapie, iar acest gen de terapie v-o poate explica pe deplin doar Gabriel Cotabiţă, pentru că el a supravieţuit pentru a o povesti“, a mai povestit Cristi Brancu.

Modifică Setările