Agenda

Cristi Greţcu, la „Politică şi delicateţuri” FOTO&VIDEO

Cristi Greţcu, la „Politică şi delicateţuri” FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

„Fostul preşedintele Ion Iliescu” de la Divertis ajunge weekendul acesta la Cetate, la moşia lui Mircea Dinescu.

Moment neobişnuit duminică, 12 noiembrie, la Politică şi delicaţeturi:„fostul preşedintele Ion Iliescu” poposeşte pentru câteva minute pe pajiştea de la Cetate, unde Mircea Dinescu aliniază câţiva peşti proaspăt scoşi din Dunăre.

După un schimb amuzant de replici, personajul Ion Iliescu iese din scenă şi îi lasă locul lui Cristi Greţcu, membru al grupului Divertis. Actorul care ne-a adus de atâtea ori zâmbetul pe buze interpretând rolul Ion Iliescu este invitatul lui Mircea Dinescu la Politică şi delicateţuri de la TVR 1 şi TVR+ duminică, 12 noiembrie, de la 15.30.

Până şi meniul este inspirat de fostul preşedinte. Astfel că Dinescu prepară celebrul „crap la carton”, o nostalgie a lui Ion Iliescu din vremea tinereţii sale.

Poetul înfăşoară peştele în hârtie de copt, nu înainte de a-l unge cu ulei, mujdei usturoi şi miere. Îl aşază apoi cu grijă pe grătar. Şi pentru că invitatul său este pasionat de vinuri şi somelier, poetul îl pune la încercare cu trei soiuri din vinul său, despre care Greţcu are numai cuvinte de laudă. Iar cum mâncarea bună merge de minune cu vinul şi cu muzica lăutărească, taraful din Greceşti se ocupă de buna dispoziţie a gazdei şi a musafirului său.

Modifică Setările