News

Cristi Minculescu, 40 de ani de carieră muzicală! Artistul a împlinit astăzi 60 de ani

Cristi Minculescu, 40 de ani de carieră muzicală! Artistul a împlinit astăzi 60 de ani

Cristi Minculescu, etalonul incontestabil al muzicii rock din România şi simbolul trupei Iris, împlineşte astăzi 60 de ani de viaţă şi 40 de ani de la debutul muzical, moment în care a luat naştere şi celebrul salut „Bună seara, prieteni!”.

„Până în acest moment al vieţii mele am învăţat care sunt lucrurile cu adevărat importante, că viaţa este fragilă şi că trebuie să fiu mai bun, mai prezent în viaţa celor dragi mie, mai îngăduitor – chiar şi cu mine însumi, dar în acelaşi timp mi-am dat seama că nu mai este loc de ezitări sau de evitat probleme nerezolvate”, a spus Cristi Minculescu cu ocazia acestei duble aniversări.

„Mă simt foarte bine la 60 de ani: mai sănătos şi plin de viaţă ca oricând. Mă simt puternic şi dornic să fac şi să învăţ lucruri noi. Vreau să ţin pasul cu tot ce e nou, inclusiv tot ceea ce înseamnă social media. De altfel, dacă ne urmăriţi paginile de Facebook şi Instagram veţi observa că suntem foarte activi”, adaugă Cristi Minculescu.

Luna ianuarie va fi una dedicată distracţiei în trupa „Bună seara, prieteni!”, urmând ca şi basistul Doru “Boro” Borobeică să-şi sărbătorească ziua de naştere, astfel încât petrecerile cu prietenii şi familiile vor fi încununate de un concert excepţional la Berăria H din Bucureşti, în data de 26.01.2018.

Modifică Setările